Olay bı dayı ilerde 1 tanesi 100,000 dolar ettiğinde bişey lazım olunca içinden çekip satabilirsin ahahahahah tırla tasimana gerek yok
Olay bı dayı ilerde 1 tanesi 100,000 dolar ettiğinde bişey lazım olunca içinden çekip satabilirsin ahahahahah tırla tasimana gerek yok
Millet yükte hafif pahada ağır şeylere girmiş. E senn azından elde tutuyor. Bizimki sanal.. bakıyorum yatırım hesabında sıfırlar birikiyor ama hiç elimize tutamadik. Gerçi borsamiz böyle akarsa bir sürü valiz almak gerekecek[emoji16][emoji16]
Bu arada ev ilanlarında favorilere aldıklarım fiyatları habire düşüyor. Bunlar borsaya girmek istemiyoarsa ben de birşey bilmiyorum. İspatlayamam ama... Yakında evlerini ellerinden alacağım bolcana kağıtları vereceğim.
Bu de ABD eşlik etmeye başlar bitcoin de ralliye katılacak gibi... Hayitisi bakalım
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle olma olasılığı yüksek..
Alacağın evi hisseyle takas edebilirler..
Biraz nakit biraz hisse teklif etmeyi düşünüyorum... SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
4100 kısa vadeli 3900 orta vadeli stop loss yeri bence .....bist 30 ,yukarı giderse 5000 üstü zor....ytd
inanılmaz.. Aynı grafik..
1 wsj makalesi..
Epik..
Memento mori
Bu işler böyle .
Amerika transit wave direk rekorlara giderse 3. Dalgaymis dersin 5 dersin
Gidemezse 5 mis dersin
İşin özeti
Asla başaramazsin VOB yapmayin
Bilemem dayı.. Sayım işi bana uzak.
Short stop longu kucağa verdiler.
Boogey man formasyonu 41xx de olur... 3100de
Sadece pazartesiyi bilsem tek günde fortune 25 üyesi olurum..
Ermiş kahinler parasız mağrada yaşıyor..
Picasso gibi oldu..(wyckoff)
![]()
Memento mori
Yer İmleri