Sayfa 94/257 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 2050 madde; 745 - 752 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    sorma üstat,
    Tüm parayı TERA denen hisseye bastım,
    ahgaza giremedim
    9 lot geldi dün 11 e verdim
    8-10 bankayı adam tek başına 13 gün tavan kitledi
    Kim, Ahlatçı yatırım
    Bunu bile bile adamın hissesine giremedik
    birde çoğu dalga geçti, çamur attı
    sosyal medya bende yok bilmem
    Basmışlardır küfürü orda vs. vs.
    alfas=ahgaz olacak diye tahmin ediyorum
    Pegasus 20 tl al/sat olmuş 500 tl
    Kozal 50 tl al/sat olmuş 500 tl
    en komiği 70 krş sasa 170 i gördü
    10x yada 5x kat olarak
    5 kat yada 10 kat kazanç yazmış Hunlar’
    50 hisse daha çıkar böyle 5/10 katı artmış
    sebil böyle
    özet: Büyük balık kaçırdık, sorma
    AHGAZ topiğine yazdım. Şu konjonktürte yeterli talep gelecektir, ben katılacağım diye. Keşke orayı okumuş olsaydın.
    Şuan çöp hisse olsa bile talep geliyor çünkü yeni gelen yatırımcılar halka arz işini sevdi. Mantık aramıyorlar sadece katılıyorlar.

AHGAZ 3-4 tavan daha yapar sonra nefesi kesilir. Nefesi kesildiği yerde de ben satıp çıkacağım zaten. Bir hikayesi yok, büyüme şansı pek yok. Gideceği yer sınırlı.

ALFAS'ın değeri bambaşka, ALFAS 500 şirket arasında en güçlü büyüme hikayesi olan 2-3 şirketten biri. Her şey yolunda giderse uzun vade de potensiyeli çok yüksek. Hem sektör olarak hem şirket olarak.

Dün 347.20 ortalama ile hepsini sattım Salı günü alırım

347.10 a kadar 217,000 satış tarafı

4. alfas hısse sayısının az olması,sermayenın düşük olması benzer sektor şırketlerının hepsının 20/30 kat çıkması ve kaşarlanması nedenı ıle diğerlerıne gore makul ve potansıyelı yuksek duruyor..pıyasa oyuncuları alfasıda kendı halıne bırakmayacaktır..ben karım ıle kademelı bırşekılde devam etme kararı aldım ama aşağı yonlu 260-270 bantlarını zorlarsa full portfoyde olurum..alfasın başka bır avantajı ıse gelebılecek haberlere dığerlerıne gore daha sert tepkı verebılme potansıyelı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Ben şahsen daha fazla aşağı düşürmezler diye düşünüyorum
    Hedef 500 TL ise bugün olmazdı pazartesi tekrar yukarı yapmalı aksi hale formasyon bozulur fikrimce..

Söylediklerim kisissel görüşüm yatirm tavsiyesi değildir. Bana bakıp alım satıp yaparsaniz batarsiniz 😀😀

Piramit ve tacirler yürek mi yedi

Piramit ve tacirler aynı kişi olmalı düşünceme göre

8.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Piramit ve tacirler aynı kişi olmalı düşünceme göre
    dostum bunlar dun 347 tl den malını veren kurumlar,,şuan verdiklerı malı gerı alıyorlar..onlarda çok aşağı geleceğini düşünmüyorlar muhtemelen..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 94/257 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •