Sayfa 94/990 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Yanımda çalışan birine, sen kim bunu yapmak kim haddini bil, mesaini bu işde kullanma lütfen dedim. Herif akşamları hafta sonları gizli gizli çalışıp güzel bir program yazmıştı, sonra bunu başka yerlere satalım vs diye düşünmüştük.

Bazen negatif motivasyon çok kuvvetli olabiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bellegimde Fiyat 26.500 TL olarak kalmis...Tekrar geriye dogru bir hafizami yokladim...Kafami karistirdiniz biraz.....Ama fiyatin kesinlikle 20 binli bir rakam oldugunu hala cok net hatirliyorum.

Sektorun icinde oldugunuza gore o zaman maliyet tahminim yanlistir. Ama 1000 TL yide gececek degildir herhalde.
    hangi marka ve ne tarz bir ayakkabı olduğunu söyleseniz aşağı yukarı bir şey söyleyebilirim. Deri midir , kumaş mıdır nedir ? Yani Balenciaga'nın Balmain'in uçuk kaçık tasarımlı sneakersları spor ayakkabıları var, bildiğin lastik ayakkabı, üstüne bi ton para koyar marka değeri olarak, fakat gene de işçiliği kullanılan malzemeler en iyi kalitedir. Sektörün içinde değilim, sadece haşin bir ayakkabı tüketicisiyim. Çoğunu da bir kaç ay giyer , kelepir fiyata düşürmeden ikinci ele postalarım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

çok daha alakalı bir şey üstad-ı azam orhan veli'den gelsin. amerikan vatandaşı olsa holivut 50 kere güzelleme çekerdi. şimdiki siyasal islamcılar türkçü geçinen he ağamcılar olmasa değeri kat kat daha fazla anlaşılırdı.

Eskiler alıyorum
    Alıp yıldız yapıyorum
    Musiki ruhun gıdasıdır
    Musikiye bayılıyorum

Şiir yazıyorum
    Şiir yazıp eskiler alıyorum
    Eskiler verip Musikiler alıyorum.

Bir de rakı şişesinde balık olsam.

orhan veli
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Biri yüksek enflasyondan bahsetmiş %80. Yaşımız epey var. Ben ilk defa enflasyonu %10'nun altında Erdoğan zamanında gördüm ki gezi olaylarından önce faizler %5-7'lere düşmüştü. 0,64 ile kredi kullanmıştım ve ev almıştım. Fetö, gezi olaylarıyla sanırım düğmeye bastı. Sonra ne olduysa pek çok sorun yaşandı.
    Daha önce %10 gören var mı merak ediyorum.

Bir de Ecevit'in devülasyon yok deyip doları 650 den 1800 lere çıkarmıştı ki bir teneke sıvı yağ 4tl idi 12 tl olmuştu.
    Sonra Derviş gönderildi imf'den 3'lü kooalisyon vardı sanırım. Her gece bir yıl gibi yaşıyorduk. Yok şu yasa çıktı yok çıkmadı yok imf 1 milyar doları serbest bıraktı yok bırakmadı. Bilmem kaçıncı gözden geçirmede sorun çıktı. Derviş yasa yoksa para da yok vb. konuşmalar olurdu. Özlemişiz demek ki o günleri. Şimdi 3 yetmez 6+1 formülü öne çıkarıyorlar tutar mı bilmiyorum. Ama 2000 yıllara yaşayan bunun tutmayacağı görür. Bu yüzden çok umutlu değilim. Zaten ben ABB Mansur Bey aday olmazsa oy vermem. HDP'de açık açık dedi Mansur Bey aday olursa oy vermeyiz diye. Dada önce söyledim benim yaşadığım toplum kesimi HDP'nin oy verdiği hiçbir siyasi parti oy vermez. AKP olsun CHP olsun Saadet, İyi Parti farketmez.

Bu nedenle şeçim belirsizlik barındırır. Bu nedenle geçen sormuştum SEÇİME borsa için nasıl bir strateji ile girmek gerekiyor? diye.
    tek parti istikrarı buysa değil 6, 666 parti bir araya gelip yönetsin. bu kadar işleri berbat etmeyeceklerine emin olun...

( bu arada söz konusu zamanlarda bugün borsa devleri olan Tüpraş, Ereğli, Telekom vs. kamu sirketleriydi. tekeli, şeker fabrikalarini vs. hiç saymıyorum. sadece telekomu satsak dış borcu kapatacak değere sahiptir. şimdi ondan bundan tavizlerle, yalvar yakar borçlarla 450 milyar dolar borç, -55 milyar dolar kasa ve sıfır varlıkla mayın tarlasının tam ortasındayız maalesef)
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
    Lozan ın gizli maddeleri açıklanacak diye yabancılar çıkıyor olabilir mi?

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Babasının sözünü dinlemeyenler
    Gelmiş tek bir adamın her şeyi iyi bildiği sisteme h0looooğ çekiyor...
    Kötülüğün sıradanlaşması insanlık için ne kadar kötü.
    Padişahlıkta bile oğlu bir alternatif iken..
    Fikirlerin renklerin dinlerin farklı farklı olduğu bir zenginlik döneminde
    Tahakküm siyaseti zorbalıktan başka bir şey değil...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Lozan ın gizli maddeleri açıklanacak diye yabancılar çıkıyor olabilir mi?
    Lozan’ın gizli maddeleri ile ilgili resmî açıklamayı reis mi yapacak?
    Tarih belli mi?

Sayfa 94/990 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •