İyi ki zamanında cwenelerimi satıp hepsini buna çevirmişim. Danke şön oyropavır
İyi ki zamanında cwenelerimi satıp hepsini buna çevirmişim. Danke şön oyropavır
Ben belli bir sayıda hisseyi takibime alırım haftalık aylık yıllık geliri gideri sermayemi artırmış temüttümü vermiş fiyat istikrarı en yüksek en düşük birde ne zaman endeks düşer ona göre karar veririm hisse alırım bir hisse tavan tavan giderken elimde yoksa almam hiç kimsenin iyi veya kötü demesi beni ilgilendirmez umarım doğru karar verir kazanırsın
Tamam da ben ikisine de katılmıştım, sonra cweneeleri satıp buna çevirdim bir de üstüne ek alım yapmıştım.
Bir de tersten düşün, neden diğeri gidiyor da beriki gitmiyor? Primsiz olması yükseleceği anlamına gelmeyeceği gibi primli olanın daha da gitmeyrceği anlamına da gelmiyor bildiğimiz gibi. Nasip bakalım.
Hisselerin primli primsiz olması önemlidir. Ama daha önemlisi hisseyi yukarı götüren yatırımcı/gruplardır...
Şirketimiz, TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından 12/07/2023
tarihinde gerçekleştirilen, 2023/602721 ihale kayıt numaralı ''İTM-450 Referanslı 154kV Nallıhan TM
Yapım İşi'' konulu
ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olmuştur. İhale baz bedeli
138.818.470, -TL'dir. (Yüzotuzsekizmilyonsekizyüzonsekizbindörtyüzyetmiş , Türk
Lirası)
İhale ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ve
yatırımcılarımıza bildirilecektir.
Saygılarımızla,
Maşallah döke döke gidiyor...hikayesi olan şirketleri herkes bulamaz yada bekleyemez...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri