Bankof Oyak kılığına girip alıyor olmasın 😂
Bankof Oyak kılığına girip alıyor olmasın 😂
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
bu altın katalizör olabilir...ereğliyi geçek değerine taşıyabilir...önümüzdeki aylarda ülke merkez bankaları da faiz indirme sürecine girecekler...tahvillerden çıkacak paralar borsa ve emtiyalara akacak...ekonomiler canlanmaya başlayacak....ereğli bu beklentileri ile bence cazip olacaktır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Eregl 19 tele olcek len amq![]()
Esas büyük haber bu haber idi ama bizim millet demir değil altın sever.
https://www.oyak.com.tr/oyak-grup-si...C5%9F%C4%B1yor.
eywah ewyah eywah diyorum. keko meko yine gelmiş hisse güzellemesi yapıyor. En son çeyrek başı 10 milyar tl kar beklerken hisse 53 lerde idi. Üzerinden 1.5 sene geçti. Haberin veriliş şekli zamanı içeriği falan herşey bas bas manipülasyon diye bağırıyor. Demir madeni altın falan . nasıl döne döne içinden geçiyorlar KY nin her seferinde her seferinde olur mu diyorsun. Oluyor arkadaş ya.
Olimpik forum arkadaşımız güzel yazmış daha demiri fiyatlamadı ki kendi işi hammaddesi. Ne altını. Hem altın hem demir bir arada mı çıkaracak mesela nasıl olacak. Buradaki arkadaşlar çok bilgiliye benziyor. Bir anlatsınlar dinleyelim mesela.
Beklentiler raporlar şunlar bunlar ile kağıttan kağıda geçerek endeks müh. yapıyorlar. Bu konuda sayın sindoma nın viop topiğinde kağıt ismi de vererek güzel yazıları var.
Yer İmleri