Sayfa 94/1006 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karaduman dayu senin kaat 40 jat çıkmış olabilü ama bendeki 3 kat çıkmış, 37 kat alacaklıyım hırsız heriflerden
    Karadumanın arsasının yanındaki parsele büyük ihtimal 40 kat izin verdiler..Karadumanın daire 3 katlı.. o yüzden hep 40 kat diye sayıklıyor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2. Hülya ÜNSAL
    @Pamuk_Miya
    ·
    14s
    Çalışma Bakanı Işıkhan:

“Emeklilerimize aylıkları düzenli nasıl ödeyebiliriz’ telaşı içindeyiz..â€

Hani ekonominin kitabını yazmıştınız siz?

Ülkenin önde gelen ekonomistleri halka bu konuyu anlatmalı bu ülke nasıl bu duruma geldi diye.
    tabi önce halkın uyanması gerek
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Reisim hünkârım aklıma bir şeytani fikirsi geldi. Hisse bulalım buraya kaktıralım sonra gel birlikte ağlayalım gülelim.

4. Bu gara oğlanlar iyicene sapıttı eskiden benim aldığım kâğıtlara satma fırsatı veriyordu 40 takla atıyorduk. Şimdilerde %1 kaktırıp öyle kimildiyor bazen aşağı kimildiyor

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aykırı
    @aykiricomtr
    ·
    10s
    İstanbulâ��dan Boluâ��ya giden vatandaş HGS ücretlerine isyan etti:

â��Hafta sonu İstanbulâ��dan Boluâ��ya gittim ama gitmez olaydım. HGSâ��ye 1200 TL para ödemişim.

Dokuz farklı noktadan benden otoyol ücreti almış. Bundan biraz daha fazla benzin ücreti ödemişim. Yazık.â�

bu soygunlar durmalı köprüler zaten faiş fiyatlarla yapılmış devlet garantisi ile dışardan alınan kredilerle arkasında kim var muhalefet bunları araştırmalı akşamdan beri her haberde sebze meyve ye zam diyor , bu halk nasıl kendine bakacak gerçekten yazık
    Bu işler daha karbon ayak izine bağlanacak ilerde...Köprü, benzin yanında seyahat ettikçe vergi vereceksin . Yada edemeyeceksin belki de....Kafana göre her yere gidip gelemeyeceksin...
    Farklı bir dünya için her konuda tuşa basılıyor. Artık hızlandılar da...

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aykırı
    @aykiricomtr
    ·
    10s
    İstanbul’dan Bolu’ya giden vatandaş HGS ücretlerine isyan etti:

“Hafta sonu İstanbul’dan Bolu’ya gittim ama gitmez olaydım. HGS’ye 1200 TL para ödemişim.

Dokuz farklı noktadan benden otoyol ücreti almış. Bundan biraz daha fazla benzin ücreti ödemişim. Yazık.â€

bu soygunlar durmalı köprüler zaten faiş fiyatlarla yapılmış devlet garantisi ile dışardan alınan kredilerle arkasında kim var muhalefet bunları araştırmalı akşamdan beri her haberde sebze meyve ye zam diyor , bu halk nasıl kendine bakacak gerçekten yazık
    vatandaşı Suriye'yi nasıl aldık ama diyerek kekliyorlar bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Hatırlatma.
    16:30 da Abd enflasyon verisi (tüfe) var.
    Masa sağlam sallanır o vakit..

8. oyakc yine suriyeye çimento döküyor.
    Senet Sayısı, 4.861.655.783 piyasada.
    91 milyonla %3.5 yukarı
    bekle sen yabancı gelecek diye badem spor.
    hatta ımf 2023 raporundaki zombi şirketlerin olduğu yere , halka arza çıkmış şirket yatırım yapıcam diye parayı alıp banka mevduata yatırmış bir sürü iddialar hikaye dolu ahlaksızlık,kokuşmuşluk, yolsuzluk her tarafa bulaşmış .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 94/1006 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •