Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 94/1009 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Küçük Recep, yaşlı bir çiftçiden 500 liraya eşek satın alır. Ama çiftçi eşeği sabah verecektir.
    Sabah yaşlı çiftçi Recep'e:
    "Oğlum eşek dün gece öldü, paranı da yedim bitirdim!" der.
    Küçük Recep çiftçiye:
    "Ben eşeği yine de istiyorum" der.
    Yaşlı çiftçi:
    "Ölü eşeği ne yapacaksın?" diye sorar.
    Recep de:
    "Ölü olduğunu söylemeyeceğim, tombala düzenleyip satacağım" der.
    Aradan bir ay geçer, yaşlı çiftçi Recep'e rastlar, sorar:
    "Eşeği ne yaptın?"
    Recep:
    "Eşeği tombalaya koydum, 10 liradan 500 kişiye bilet sattım. 5000 lira kazandım!" der.
    Yaşlı çiftçi:
    "Peki, ölü olduğunu görünce kızmadılar mı?"
    Recep:
    "Yok yaa... Sadece kazanan şarladı, ona da 10 lirasını iade ettim sevindi!" der.

Küçük Recep büyür, XXX olur, eşeklerin sırtından para kazanmaya devam eder...
    Çok başarılı
    İlk kez okudum.
    Teşekkürler
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

2. Satılamayan tüm betonlar zorla bankalara kakalanacak gibi görünüyor. Bir okuyun derim.
    Selin Sayek-Böke
    @selinsayekboke
    1) Türkiye AKP iktidarı tarafından dünyadan kopartılmaya devam ediliyor! Bugün de bankacılık sistemi uluslararası kurallara veda etti!
    2) BASEL bitti! Resmi gazetede yayımlanan değişiklikle bankaların özkaynak hesaplamaları değişti. Olmayan varlıklar hesaba dahil edilecek!
    3) Bankaların özkaynakları sanal olarak arttırılacak. Resmi gazetede yayınlanan, bankaların bilançoların makyajlanması gerekliliğinin itirafı!
    4) Güven yoksa ekonomik sistem altüst olur! Bu makyajla iktidar kimi kandıracağını sanıyor: Vatandaşı mı? Yatırımcıyı mı?
    5) Sanal bankacılık rasyoları, açıklanamayan milli gelir
    revizyonları… Rakamına güven duyulmayan ekonomiye de güven duyulmaz!
    6) Uyarıyoruz: Finansal sistemi bozarsanız tüm ekonomiyi alt üst edersiniz.
    Faik Öztrak
    @faikoztrak
    BDDK bugün yayımladığı tek maddelik düzenlemeyle bankaları "banka" olmaktan çıkarıp, "emlakçı" haline getirecek adımı attı.
    BDDK bu düzenlemeyle bankaların elindeki gayrimenkullerin özkaynaklarının % 50'sini aşmama sınırını kaldırdı.
    BDDK, sorunlu krediler nedeniyle bankalara devredilen ve beş yıl içinde satılamayan gayrimenkullerin özsermayeden düşülmesini de kaldırdı.
    BDDK'nın bu düzenlemesi bankaların sorunlu konut kredileri nedeniyle sıkıntı yaşadığı algısını pekiştirir. Kaş yapayım derken göz çıkarır.
    Sorunlu krediler nedeniyle devralınan ve 5 yılda bilançodan ayıklanması gereken gayrımenkuller artık defter değerinden sermayeye eklenecek.
    Kilfarlioglu
    @Kilfarlioglu
    bu bankalarin 3-6 ay sonra finans krizine girmesini 9-12 ay sonraya büyüterek ertelemedir. zaman kazandirir ama çok pahali bir zamandir o.
    cavcav56
    @cavcav56
    2019 seçime kadar tüm sorunları öteleyerek içinden asla çıkılamayacak duruma sokacaklar. Millet uyandığı zaman atı alan Üsküdar'da olacak!
    alıntı
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Onlar yine algi oyunu ile milleti kandiririz diye dusunduler herhalde, ama tutmadi, tutmaz.

Sozle, aciklamayla bu islerin yurumesi icin,once durust olacaksin, millet ne kadar durust oldugunuzu biliyor.

Soylemlerinizin de bombos oldugu ortada.

Geri donmiyecegini bile bile yandas esnafa para dagitarak hangi ekonomi duzelmis.
    enflasyon düşecek.
    özellikle tarım enflasyonu.
    çiftçiyi tarım ve et ithalatında vergileri kaldırarak feda ettik.
    daha ucuz gıda ve et sofralarımıza gelecek ama üretimimiz bitecek.
    bu durum bizi dışarıya yani dövize daha bağlı yapacak.
    geçici bir çözüm ama olay budur.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4. İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Ben Broadbent faize yönelik önemli açıklamalarda bulundu
    İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcısı ve Para Politikası Komitesi üyesi Ben Broadbent, faiz oranlarını artırmak için henüz hazır olmadığını söyledi.
    İş dünyasının moralinin faiz artırımı konusunda analizlerinin merkezinde yer aldığını belirten Broadbent, Para Politikası Komitesi'nin iş dünyası güveninde ciddi bir iyileşme olmadan faizler konusunda bir karara varmasının çok zor olduğunu vurguladı. İskoçya'da Press and Journal gazetesine konuşan Broadbent, "Benim görüşüme göre, faiz artırımı yönünde şu anda bir karar almak biraz nazik bir koru. Bunu yapmaya henüz hazır değilim" dedi.
    Broadbent demecinde ayrıca, İngiltere ile Avrupa Birliği arasında ticaretin azalması halinde bunun her iki ekonomiye de zarar vereceğini ve fiyatların artmasına yol açacağını da ifade etti.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Dolar ile ve bugün verilecek mesajlara ilişkin tahmini olan var mı arkadaşlar?
    Bht radyoda daha çok güvercin mesaj verileceği yönünde haberlerin genel kanı olduğu söyleniyordu.
    Siz ne diyorsunuz bu konuda?
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Globalde dolari yine sopa manyagi yapiyorlar
    Bu tl kaldi degerlenmeyen adam gibi
    O da ekonomi siyasetin bozukluğundan besleniyor

Trump fedin ayak takimini komple gorevden alacakmis trumpet degerli dolara karsi.
    Globalde dolari cok daha zor gunler bekliyor
    haberin kaynağını paylaşabilir misiniz

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Ben Broadbent faize yönelik önemli açıklamalarda bulundu
    İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcısı ve Para Politikası Komitesi üyesi Ben Broadbent, faiz oranlarını artırmak için henüz hazır olmadığını söyledi.
    İş dünyasının moralinin faiz artırımı konusunda analizlerinin merkezinde yer aldığını belirten Broadbent, Para Politikası Komitesi'nin iş dünyası güveninde ciddi bir iyileşme olmadan faizler konusunda bir karara varmasının çok zor olduğunu vurguladı. İskoçya'da Press and Journal gazetesine konuşan Broadbent, "Benim görüşüme göre, faiz artırımı yönünde şu anda bir karar almak biraz nazik bir koru. Bunu yapmaya henüz hazır değilim" dedi.
    Broadbent demecinde ayrıca, İngiltere ile Avrupa Birliği arasında ticaretin azalması halinde bunun her iki ekonomiye de zarar vereceğini ve fiyatların artmasına yol açacağını da ifade etti.
    Oysa BOE başkanı Mark Carney , diğer saz arkadaşlarıyla birlikte, bir-iki hafta önce faiz arttırmaktan bahsediyordu..Ya Sn. Gundwane ellerinde en geniş veri seti var ama işte böyle yalan söylüyorlar bunlar..vidalandılar..

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Faik Öztrak
    @faikoztrak
    BDDK bugün yayımladığı tek maddelik düzenlemeyle bankaları "banka" olmaktan çıkarıp, "emlakçı" haline getirecek adımı attı.
    BDDK bu düzenlemeyle bankaların elindeki gayrimenkullerin özkaynaklarının % 50'sini aşmama sınırını kaldırdı.
    BDDK, sorunlu krediler nedeniyle bankalara devredilen ve beş yıl içinde satılamayan gayrimenkullerin özsermayeden düşülmesini de kaldırdı.
    BDDK'nın bu düzenlemesi bankaların sorunlu konut kredileri nedeniyle sıkıntı yaşadığı algısını pekiştirir. Kaş yapayım derken göz çıkarır.
    Sorunlu krediler nedeniyle devralınan ve 5 yılda bilançodan ayıklanması gereken gayrımenkuller artık defter değerinden sermayeye eklenecek.
    Kilfarlioglu
    @Kilfarlioglu
    bu bankalarin 3-6 ay sonra finans krizine girmesini 9-12 ay sonraya büyüterek ertelemedir. zaman kazandirir ama çok pahali bir zamandir o.
    cavcav56
    @cavcav56
    2019 seçime kadar tüm sorunları öteleyerek içinden asla çıkılamayacak duruma sokacaklar. Millet uyandığı zaman atı alan Üsküdar'da olacak!
    alıntı
    Yok canım eskisi değil, BDDK bunları çok sıkı kontrol ediyor..

Sayfa 94/1009 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •