Sayfa 940/1023 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Erdogan und Iran stehen kurz vor der Staatspleite und somit in Ecke getieben, sie müssen deshalb sehr schnell handeln, vor allem der Sultan. Sie können auch gemeinsame Sache machen.

Die kommenden Tage werden sehr spannungsvoll werden. Die Tage sind jetzt gezählt man sieht es auch in Ramstein. Boeing 747 ,dieser Flugzeugtyp war dort noch nie zu sehen , aber eine Galaxy war dort gang und gebe. Gestern ca. 21,00 Uhr flog eine B747 ca. 5 min in einer Warteschleife. Ich wohne ca. 80 km Luftlinie von Ramstein weg.
    Das sind die besten objektive Vorboten die man
    Arkadaş mesaj atmış.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Üretimin Metal tarafında cuma günü Dolar yüzünden Ham malzeme ve ilk satıcılar fiyat teklifi ve malzeme vermemek için uğraştılar -
    Alanında Satanında hesaplar gümledi
    Pazartesi - Salı devam ederse Türkiye ihtimali yüksek Komple Bayram sonrasına kadar ( 2 hafta ) tatile girebilir.

3.  Alıntı Originally Posted by ÇelikKurt Yazıyı Oku
    Üretimin Metal tarafında cuma günü Dolar yüzünden Ham malzeme ve ilk satıcılar fiyat teklifi ve malzeme vermemek için uğraştılar -
    Alanında Satanında hesaplar gümledi
    Pazartesi - Salı devam ederse Türkiye ihtimali yüksek Komple Bayram sonrasına kadar ( 2 hafta ) tatile girebilir.
    Ben 3 aylık stoğumu 6 aya çıkarmak zorunda kaldım, özellikle yarıiletken ve değerli metallerde. Zira elimde döviz de olsa malı tedarik edemedikten sonra üretim durmak zorunda kalabilir. Üretime konu olan ithal kalemlerde ciddi bir eksiklik çekileceğini hesaplıyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Führe uns den geraden Weg, den Weg derer, denen Du Gnade erwiesen hast, nicht den Weg Deinen Zorn erregt haben und den Weg der Irregehenden.
    bu sözleri Türkçeye çevrilince cübbelinin duasına benzer oluyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    bu sözleri Türkçeye çevrilince cübbelinin duasına benzer oluyor.!!

En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Durum ciddi dış basın moratoryumdan bahsediyor.!!

Selimde uyarmış ..!!!
    @selimsomcag
    ·
    10 aug.
    2)AKP akıl dışı ekonomik fikirlerde ısrarı ve beton sevdası yüzünden TR'yi moratoryuma sürüklemekte."Biz halkımıza dayanarak buna direniriz" hayalleri kurmayın. Türk halkını üç beş batık inşaatçı için mi aç bırakacaksınız

8. 6,25 ten dolar satıyorlar taksimde ve istediğiniz kadar alabilirsiniz kasamız müsait diyorlar. Neden daha düşük fiyattan döviz satıyorsunuz diyorum. Bankalar döviz almıyor diyorlar. Konu nedir bilen var mı?

Sayfa 940/1023 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •