Sayfa 941/1005 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Osmqn kavalayada rkrem imamoğlunada selehattin demirtaşada yayın hakkı versinler
    Bu arada ahmet türkün 8 yıldır yurt dışına çıkış yasağı varmış ama bugün tüfek yakma törenindeydi
    başkan beni küfür ettirmek için zorlama
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dur hele ALLAH BÖYÜK
    kitapta beyle bir yükseliş yazmıyor

ama... bugün pivan alamayacağız

ne zamandır görmüyorum

hep ALPER'in yokluğundan oluyor bunlar... o olsa % 2 düşüşe bile sıksak puan aluruz

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

ne zamandır görmüyorum

hep ALPER'in yokluğundan oluyor bunlar... o olsa % 2 düşüşe bile sıksak puan aluruz
    Sen o kitabı çöpe at Kitap yanlış belli olmaz 30 dakika var belki alırsın pivan. Bak benim gibi sıkacaksın dağa taşa pivan derdin hiç olmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

ne zamandır görmüyorum

Bugün pivan alayduk Zdx&Lunar abiye bi mesaj yazıcağıdım, 500 pivanlık karavana atış mı olur deye
    Ama bist harbi çok sağlam durdu, beklediğimden daha güçlü bir trend başlıyor olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün pivan alayduk Zdx&Lunar abiye bi mesaj yazıcağıdım, 500 pivanlık karavana atış mı olur deye
    Ama bist harbi çok sağlam durdu, beklediğimden daha güçlü bir trend başlıyor olmalı
    onunla alakası yok dayu
    iş sonunda benim dediğime geliyor
    BİST'in % 70 i İŞ YATIRIM ile AK YATIRIM'ın elinde...

satmıyorlar düşürmüyorlar...

tarife oldu, savaş çıktı, ülkede hukukun olmadığı görüldü

tüm bunlara rağmen tepeden ancak % 15 düşebildi..

tuttu o düşüşüde geri aldı zaten

hukuk gerimi geldi ? HAYIR

hatta hiç olmadığı görüldü

pisyedili abinin başkanı zeydan karalar'ı bile aldılar... olacak işmi

onu almasalar hadi yani diyeyim... ama onu aldıysan iş bitmiştir

6. Dr. Naim Babüroğlu
    @NaimBaburoglu
    ·
    11 Tem
    Medyadan biri:
    PKK silah bıraktı,
    PKK silahlarını yaktı diyor.
    -30 PKK’lı silahlarını yaktı ve tekrar geldikleri yere döndüler. tören kıyafetlerini değiştirdiler, günlük işlerine devam ettiler.
    -Peki kaç PKK teröristi var. 3 bin mi? O zaman 100 grubun silahlarını yakması gerek. Araçları, ağır silahları, dronları, tanksavar silahları yakıldı mı?
    -Medya, Suriye’ye ve İran’a kaç PKK’lı geçti, hangi silahlar oraya kaydırıldı? sorularını doğal olarak sormalı mıydı?
    -Asıl soru: Suriye’deki YPG, terörist başına bağlı değil mi? Evet.
    Peki 80 bin YPG’li terörist kaç grup halinde ve nerede silahlarını yakacak? Bunun için merede görüntü verilecek?
    -Basın ilkeleri, neredesin?..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaw baktım en üstte değilim o ara kendimi kaybetmişim sonrasını hatırlamıyorum. Yalnız şaka bir yana 50-100-200 kesişmesi oldu. Piyasanın gücü biraz bundan.Genelde 1-2 ay sonra USD 50-100-200 kesişmesi olur ama USd ortalamalar çok sapmış bende çok merak içindeyim sistemimi test için kedi gibi takipteyim.

Bir de 3 dene banka ve KCHOL yabancı alımı var az EREGL de var dikkatimi çeken.

FROTO yabancı + çok ciddi Bes alışları var bu da ilginç. Tüpte Yabancı ver al yapmış ama orada da + var.

yaw çıtak kardeşim ZPBLIBF üzerinden dönüyor o işler. Ziraatsiz olmaz. Ama ZPBLIBF hangi aracı kurumları kullanıyor onu tam bilmiyorum.

Ben bir tek yüklü CİTİ takasına gidenleri dikkate alıyorum. Yoksa virman karşılıklı işlem robotlar falan bir de iyi bir teknik analiz sistemi olmazsa başa çıkılmıyor o takip işleri ile.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

ALPER'inki gibi olmaz ama

sen yinede bi ''bas ulan bas'' de bakalım

ne olmaz ne olmaz

en çokta ereğli'ye bas demeyide unutma

Sayfa 941/1005 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz