Sayfa 942/1001 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    mommy vurdu tekmeyi

bahri ustad biz ahlak bozan film açıcaz demiştik zaten seçim günü
    Siz bilirsiniz hocam.

Ne oldu şimdi?

Beş benzemez mi oldu?

2. Siyasette daha çok kadın olmalı.
    Erkeklerden daha delikanlılar.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Siyaset böyle bir şey bizim için önemli olan yatırım stratejisini doğru kurgulamak kim kazanırsa kazansın benim cebime extra bir şey girmeyecek ama yatırım stratejisini yanlış kurgularsam ayvayı yerim

millet bu hareketi istikrarsızlık anlar , reis e yaradı bu iş ,yasasın beton sektörü

5. Bugün itibariyle mevcut düzenin devam edeceği ihtimalini güçlenmiş görüyorum, bu yüzden istedikleri ekonomi anlayışına göre pozisyon almakta, yani borsaya, mala mülke emtiaya yatırım yapmakta fayda var. Zaten tek tük kalmış ve dayak yiye yiye bi hal olmuş mevduatçılardan biri olarak pazartesi mevduat dönüşüm için şimdiden bankalardan teklif alıyordum, bu dakika itibariyle buna son verip tüm mevduatı ne var ne yok 10 tane büyük hisseye dağıtmayı düşünüyorum.

risk alma zamanı ,mevduat vs bitmiştir.

7. Mommy oyuna gelmedi. İkinci bir Ekmelettin vakasına bu ülkenin tahammülü yok.

KK-RTE oyunu ile bir 5 seneyi daha kaybedemez bu ülke.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Siz bilirsiniz hocam.

Ne oldu şimdi?

Beş benzemez mi oldu?
    yok üstadım yanlış anlaşılmayım bahri üstad ile daha önceden muhabbetimiz vardı konu ile ilgili ben de şaşkınım.

Sayfa 942/1001 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •