-
*bddk: Mevduat 13 nisan haftasında 1 trilyon 937 milyar 199 milyon tl
*bddk: Net takipteki alacaklar 13 nisan haftasında 17 milyar 83 milyon tl
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*bddk: Taksitli bireysel kredi kartları 13 nisan haftasında 41 milyar 328 milyon tl
*bddk: Taksitli ticari krediler 13 nisan haftasında 367 milyar 986 milyon tl
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*bddk: Tüketici kredileri 13 nisan haftasında 409 milyar 461 milyon tl
*bddk: Yabancı para net pozisyonu 13 nisan haftasında 8 milyar 286 milyon tl
-
*fransa'da 2021 vadeli oateı tahvil ihalesinde satış eur494 milyon
*fransa'da 2024 vadeli oateı tahvil ihalesinde satış eur673 milyon
-
*ak parti/ünal: (erken seçim) kararlar hızla verilip süreç başlatılacak
*ak parti'li ünal: Tüm aday ve partilerin seçime girmesinden yanayız, birileri kendi eksikliklerini bize fatura etmeye kalkmasın
-
*rusya mb analistleri, "nisan ayı enflasyonu aylık yüzde 0,4 seviyesinde bekleniyor"
*rusya mb analistleri, "eğer cari risk primi devam eder ise, merkez bankası'nın faizi ilk düşünülenden daha yüksek olabilir"
-
*rusya mb analistleri, "rublenin yüzde 5-10 zayıflaması gelecek 6-12 ayda enflayonu 0,1 puan artırabilir"
*rusya mb analistleri, "jeopolitik gerilimler oynaklığı artırdı, ancak fiyat istikrarını tehdit etmedi"
-
*trt170822t15 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde nominal teklif tutarı 175,0 milyon tl
*trt170822t15 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde nominal kabul edilen miktar 25,0 milyon tl
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri