Sayfa 943/1009 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Malesef ben de cocuklar kucukken onlara, okula, dershaneye, sinav tarihlerine v.s uyarak belli donemlerde gitmek zorunda kalmis ve cok defa opulmustum...

Cakal esnafin oportunist bir yaklasimla fiyatlamayi okullarin acilacagi, kapanacagi, uni sinavlarinin gunlerini v.s takip ederek yaptigina cok defa sahit olmus ve sasirmistim..

Artik okullar acilinca gider ve ben onlari operim diyorum

Syg,
    Mümkün olan en ucuz yerlerde kalıp koylarda denize girmek hedefim. Çok para harcamalık bir durum yok. Vücut serinlesin. Denize girmeden geçirdik demeyelim yazı.

Araba yolculuğunu da severim. Uzun yol değişik bir terapi. Belki sürekli yapmadığım için öyle geliyordur bana. Uzun yoldan nefret eden de çok.

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Eylülde gitmek lazim.fakat hava bozmadan.artik ucuz yer yok malesef.
    Otobusle gitmekte tehlikeli.otobuste covidli varsa geçer.uCakta bile riskli.kapali yer tehlikeli.
    Haziran ayı Kıbrıs tatili favorimdir, her ne kadar covid nedeniyle 2 yıldır gidemesemde. Yine de tavsiye ederim.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Mümkün olan en ucuz yerlerde kalıp koylarda denize girmek hedefim. Çok para harcamalık bir durum yok. Vücut serinlesin. Denize girmeden geçirdik demeyelim yazı.

Araba yolculuğunu da severim. Uzun yol değişik bir terapi. Belki sürekli yapmadığım için öyle geliyordur bana. Uzun yoldan nefret eden de çok.
    Temmuz ayinda Antalya denisi haz vermez..

Olympos antik kentinin icinden cikip denize dokulen noktada derede suya girmistim bir temmuz gunu ogle sicaginda..

5m ilerdeki denize girmek istememisti canim sonra...

Tem ve Agu aylarinda Antalya'ya ugramam...

Uzun yol isini ben de cok severim..

Benim icin tatil kontagi cevirdigim anda baslar...

Ayni yerden degisik mevsimlerde degisik bitki ortusu ile gecmek

cok hosuma gider..

Hele bir de aracim konforlu, yormayan, ust sinif bir arac ise...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Temmuz ayinda Antalya denisi haz vermez..

Olympos antik kentinin icinden cikip denize dokulen noktada derede suya girmistim bir temmuz gunu ogle sicaginda..

5m ilerdeki denize girmek istememisti canim sonra...

Tem ve Agu aylarinda Antalya'ya ugramam...

Uzun yol isini ben de cok severim..

Benim icin tatil kontagi cevirdigim anda baslar...

Ayni yerden degisik mevsimlerde degisik bitki ortusu ile gecmek

cok hosuma gider..

Hele bir de aracim konforlu, yormayan, ust sinif bir arac ise...

Syg,
    Gayet güzel oluyor walla. Şartlar böyle olunca öyle bir güzel oluyor ki hem de :D Diğer seçenek hiç gidememek.

Dediğiniz noktayı biliyorum. Yalnız o dereden gelen su aşırı soğuktu ben gittiğimde birkaç sene önce. 10 saniye tutamadım ayağımı içinde.

Deniz çok daha iyiydi. Yine böyle yazın ortasında gitmiştim. Bulabilirsem oralardan bir pansiyon bulmaya çalışacağım yine sanırım. Güzel o taraf.

4-5 senedir Avrupa takılıyordum her yaz ama geçen seneden itibaren paket oldu o tür planlar. Euro dert, virüs dert. Bundan sonra Evropa da zora girdi.

5. Tatil ve hafta sonlarında dışarı çıkmak zorunda kalırsam gugıl abiyi açar trafik durumuna bakarım. Neresi tıkalıysa tam tersi yönde hareket ederim. Faydasını gördüm...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

4-5 senedir Avrupa takılıyordum her yaz ama geçen seneden itibaren paket oldu o tür planlar. Euro dert, virüs dert. Bundan sonra Evropa da zora girdi.
    Avrupa karadan güzeldir. TR'de 700-800 km yol eziyettir orada ise 1000-2000 km anlamadan geçer gider.
    Kur ile birlikte ; Vize, Vinyet / yol ücretleri ve pahalı benzin beli büker. 2019'da 2 kişi 9-10 bin tl olan 20 günlük tasarruflu yolculuk şu an asgari 20 bin tl falandır.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Avrupa karadan güzeldir. TR'de 700-800 km yol eziyettir orada 1000-2000 km anlamadan geçer gider.
    Kur ile birlikte ; Vinyet / yol ücretleri ve pahalı benzin beli büker. 2019'da 2 kişi 9-10 bin tl olan 20 günlük tasarruflu yolculuk şu an asgari 20 bin tl falandır.
    Karadan gitmek nasip olmadı. Belki ileride olur.

Havadan gitmesi de yetiyor. Medeni ülke havasını solumak herkesin yaşaması gereken bir tecrübe.

Adamların şeyi bile para ediyor, şükür bizde de her evde tuvalet var:
    https://www.donanimhaber.com/guney-k...asladi--136002
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 943/1009 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •