Acaba bu 3, milyon mal nerede karsilancak ??15,17arasimi ne dersinz?
Su Ana kadar Daha 6/1 i bellki oda gercekkesmissse..
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba bu 3, milyon mal nerede karsilancak ??15,17arasimi ne dersinz?
Su Ana kadar Daha 6/1 i bellki oda gercekkesmissse..
bu kadar yüksek adet kagıdın bir iş bankası iştirakinden piyasaya satılması mı?
bana çok akıllıca dürüstçe gelmedi ...hatta komik...topluca blok satış yapılması gerekmez mi bilmediğim için soruyorum...eger piyasaya bırakılacak olursa bu kadar çok lot, ticari ahlaksızlık diz boyu olur bence...
ben şöyle kenara bir geçeyim bakayım çeker gider ne olur olmaz
ufaktan bir izleyeyim
çok fazla aşagı salındı bence.dibi yokmu bunun bahsi geçen rakamlara düşeceğine inanmam yada inanmak istemem...çok kagıt kaptırmaz mı o zaman
al-sat değildir.
Zaten is bankasi istiraki ise adam alirmi ki senin malini. BUradan o parayla 10 altindan 10 kusur milyon lot almıştır gene indirr assagiya oradan alir aldirtir varbi gariplik ama çözemedim
İcerden anlaşmalı bir durum gibi bile gelmiyor degil aklim
Bu borsa daki adı şirketler bizi böyle komplo cu dusunmeye sevketti anam napalim[emoji847][emoji1659][emoji109]
Acımazlar,,acıtırlar bunlar, çoğu tahtada operasyonlar sona erdi......benim bildiğim E bu kadar malı bu fiyattan alMAZ.....bu tahtanın dibi 1,50 ŞU ANDA BİLE %1100 CİVARI PRİMLİ..
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..
iş bankası na ait bir iştirak ve şu an ki görüntü nitelikli dolandırıcılık sanki...
niçin düştüğü sebebi 25 lerden gelen haberle kendi malını neden satma kararı alırsın daha dogrusu satılacak forma nasıl geçirtirsin
10-15 kişi çalışıyor sanırım firmada okumuş akıllı çocuklar bravo... millete iyi veriyorlar daha doğrusu alıcı bulamıyorlar bence satıcılar...ver amk ver 1 er adet.
REZİLLİK DİZ BOYU bence
İŞ BANKASI
bundan 10 yıllar sonra kurulan şirketler bunlardan daha akıllı yönetilip yürüyüp gittiler...bunun yatırımlara bakıyorum ve gülüyorum..
bazı uyanıklarda 2 den 25 e çıkmış yani kazanın dogurduguna inanıyorsunda öldüğünemi inanmıyorsun demeye getiriyorlar...
satan milli reünans o kadar hisseyi kime çakacak spk burada ky korumalı...patronun haberi olmadan hiç bir kagıdın çıkıp düşecegine inanmam inanmak istemem komik olur... 2 den 25 rantı para geçişi nasıl oldu bence araştırılmaya değer.
tek cevap yıldız pazara girecek ve iş bankasına ait bir firma bunu yapamaz bence yıldızlar da kayar ama bakalım spk kime kayacak..
al-sat değildir.
Son düzenleme : mahal; 19-03-2021 saat: 16:11.
Yer İmleri