Bear_Bull
@BearBull26
aynı meseleyi bende düşünüyorum uzun zamandır... ama şu kanaate vardım
endeks hesabınd doları 39 mu almalıyım ? 50 mi ?
şimdi İKTİDAR yıkılmasın diye dolar baskılandı, EVET...
karşılığında ne verildi?
2021'den beri KKM, % 50 faiz ile MİNİMUM 70 MİLYAR DOLAR verildi.
ingiliz tefeciler Türkiye'ye verdikleri doların karı KKM ve FAİZ ile verilmemiş olsa idi; karını doları 50 tl'ye çekerek... dolar üzerinden alacaktı
bu para devletin kasasından diğer enstrümanlar ile verildiği için, doların şuanki ederi 39'da kalıyor
ve heseplarda doları 39 almalıyız.. diye düşünüyorum
müslüman sokağındakilerin hepsi müslüman mıki..
yahu suç bende değil..kağıtların 50 kat şişmesine izin verenlerde suç..
o yüzden büle oldu..ben sorulara cevap arıyorum..
beni engellesen ne olur engellemesen ne olur
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
V nin anca J lik sap kısmını bilebildik.. kısa V anca bu kadar oluyor)
esed gitti yerine talibancı haydut geldi.. şlmdiden suriye haritasını 5 e bölmüşler...
suriye yönetiminde colani + atadıkları kişilerin taliban sonrası işide katılıp kelle kesen görüntüleri bile çıktı.
gravatlı teröriste dönüştürdü abd onu... esed gittiğinde de söyledik. asıl bölünme yeni başlıyor orada diye.
buradaki troller yine söyleniyordu bana..
acilen aklımızı başımza almamız lazım.. suriyedeki tonla alevisi pyd si israili gruplar birbirine girerse askeri harekatta yapamıyoruz artık orada.
ateş buraya mutlaka sıçrar....esedi mumla aratırlar.
bknz. ırak.
aslında long için uygun yerler ama ne tr de nede sınırımızda dert bitmiyoru. şirketler eleman çıkarıyor. işsizlik rekor düzeyde.
ben hala anlamış değilim.. kck açıklama yabmış fransaya. biz baş müzakereci olarak apoyu seçtik demiş.
yani tr apo ile pazarlık edecek... eee ? suriyede kürt devleti kurulacak .. tamam.. baba.
suriye bölündü diyelim... 50 farklı grup burada rahat duracak mı ? böldükten sonra suriyeyi.
nasıl bir terörsüz tr pazarlığı var ben anlamadım ????
illaki birbirine girecekler.. sonra al başına bela.
hiç bir olumlu gelişme yok...
içerde ise diploma gündemi.. yok chp li biri başka biryle ilişkisi varmış. eeee ...
kimene yaw ?
içerisi dışarısı yanıyor... ondan haber varmı yok.
parasını geçtim sonumuz hayrola başkan.
Yer İmleri