-
*tcmb beklenti anketi: 3 ay sonrası tcmb bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı beklentisi %8 (önceki %8)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb beklenti anketi: 6 ay sonrası tcmb bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı beklentisi %8 (önceki %8)
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrası tcmb bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı beklentisi %8 (önceki %8)
*tcmb beklenti anketi: 24 ay sonrası tcmb bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı beklentisi %8 (önceki %8)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb beklenti anketi: Nisan ay sonu dolar kuru beklentisi 4.0780 tl (önceki 3.8598)
*tcmb beklenti anketi: 2018 yıl sonu dolar kuru beklentisi 4.2220 tl (önceki 4.0975)
-
*tcmb beklenti anketi: Gelecek 12 ay sonu dolar kuru beklentisi 4.3306 tl (önceki 4.1877)
-
*tcmb: M1 para arzı, 452,6 milyar tl (önceki 442,6mlr)
*tcmb: M2 para arzı, 1 trilyon 720 milyar tl (önceki 1,687t )
*tcmb: M3 para arzı, 1 trilyon 780,4 milyar tl (önceki 1,747t )
-
*tcmb: Toplam kredi hacmi, 2 trilyon 171,5 milyar tl (önceki 2,152t )
*tcmb: Mali olmayan kesime verilen krediler, 2 trilyon 122 milyar tl (önceki 2,103t )
*tcmb: Mali kesime verilen krediler, 49,5 milyar tl (önceki 48,7mlr)
-
*tcmb: Tasfiye olunacak alacaklar, 65,9 milyar tl (önceki 65,5mlr)
*tcmb: Krediler özel karşılıkları, 56,4 milyar tl (önceki 56,4mlr)
-
*tcmb: Tmsf'ye devrolunan takipteki alacaklar, 6,7 milyar tl (önceki 6,6mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici kredileri, 855,9 milyar tl (önceki 851,8mlr)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri