yunsa yunsa hocam saolun
yunsa yunsa hocam saolun
Konuşmuyorum... Görüyorsunuz... Birşey söylemeye gerek yok...
YUNSA:5.76 %14......
GAP map yok... İnşallah yarında yoluna devam eder bu düşüşü de aylıkta ihlal olarak görürüz...
Not:Borsa sabır işidir. Günlük hareketler sizi büyük zararlara sokabilir... Borsaya ihtiyacınız olan parayla girmeyin... Gün içi alım satım yani trade etmek istiyorsanız paranızın %20-25 civarını kullanın en fazla... Her zaman kenarda yatırımızın %10 civarı nakitiniz olsun... Sağlığınız kaldırmıyorsa borsaya girmeyin...
Not: Her defasında söyledim, yazdım. Sacro çok değerli bir dostumdur. Yunsa'yı yazdığında ben zaten ona 6 ay önce yani geçen yıl 2,50 civarı ikili dip yaptığını ve hacimli kalktığını söylemiştim. Bildiğim hisse olduğu için tereddüt etmeden aldım... Aynen Karelleri aldığım gibi diyeceğim ama Karel Sacro ustad ilk yazdığında 1.65 civariydi. Ben açıkça yazayım 5 bin lot aldım. Bir iki hafta olmadan sattım aynı fiyatlardan. Sonra 3'e gidip 2.2 liraya döndüğünde toplamaya başladım... Onu da 2 bin lot kendi hesabıma aldım. Eşime de fazlasıyla aldırdım... Eşime alınanlar biraz epeyce yukarıdan... Ama şahsıma aldıklarını 2.7 alış 8.47 satış ekstresini koymuştum buraya Sacro ustad kiyilirmi 2.7 ortalama Karellere demişti. Kıyılması gerektiğini hep beraber gördük... Ben Sacro üstadın bilinçli bir hata yaptığını düşünmüyorum, yapmayacağını da biliyorum. Kendisini 3 yıldır takip ediyorum, tanışma fırsatım da oldu... Sabredemeyenler veya çakallar burayı boş bulunca çamur atmaya kalktı, hatta attı gitti...
Not: Bulut üstad da sağolsun çok iyi bir teknikci... Defalarca uyardı daha şahsen ben çıkış yapmadım çünkü zaten satış fırsatı kaçmıştı sonradan çıksam hissede fiyat aralıkları açık ve lot az olduğu için anlamsız zararlar olacaktı... Bugün zararın %15'i çıktı şükür... Bu arada sanıyorum 108 -109 bine doğru bir tepki olacak. Ben halen inanmıyorum 120'yi geçebileceğini de düşünmüyorum. Belki geçer herkes kendi otursun baksın...ytd...
Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarı...
Yunsa yorumu graf istemiş özl arkadaşlar .
Tahta ile ilgili çok önceden ne söylediysek değişen birşey yok.
Tahta verdiğimiz banttan tepki vermiş zaten kanalın içinde kapanış yapmış .
Takip edeceğiniz kanal yukarımı kırılacak yoksa 1 tur daha aşağı yaparmı o takip edilmeli.
Dilim surcmustu bi ara.Yunsa 100 kaat olurmu? Olurmu olur
La 1 TL lik hisse 200 kat oliii de bu niye olmasin ?
YTD
2023 sonu Bist 8000?
5 seviyelerinde maliyet dusurerek yunsada.
An itibari ile tekrar 112 bin endeks seviyelerindeki portfoye ulastim yunsada.
Zararina verdigim cok kagit oldu ama sukur dip iyi calisti yunsada.
6 seviyesi 6.15 ve 25 asagi kirilip hizlandigi seviyeler.
Bu seviyekere vurup bir tur daha asagi bekliyorum ama o asagida artik max 5.50 olur diye dusunuyorum. Cunku bugun cok buyuk mal alindi.
Teknik analiz sartlarina gore arti 5 seviyelerine falan hayatta gelmemeli diye dusunuyorum.
Iyi aksamlar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri