Sayfa 946/966 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956 ... SonSon
Arama sonucu : 7721 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Viop LXIV

polim moduna geçeyim yavaştan...

2. Çıtak dayı, attığın son grafikte olduğu gibi benzerlikler bazen ihlal edilebilir..bize daha farklı bir yapı lazım, ki bu ihlalin tuzak olabileceğini ortaya koysun..mesela macd benzerliği şuan için ihlal etmiş emme ihlal edemeyeceği göstergeler de var..
    ne biliyim onlarca belki formasyon ya da göstergeler..herkesin metodu farklı..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. benim açımdan dow, tepkiyi abarttı..çok değil ama sınıra yakın abarttı ve aynı hızda düşme ihtimali bana göre daha güçlü..
    yani geniş açıdan aylık ya da 3 aylıklara göre bu kadar uyumsuzluklara rağmen sen bizim yaptığımız gibi yalan dolanla yukarı yeni trende soyunamazsın..tarihte örneği orda da yok

4. Dow bikaç gün bu hızla düşerse senin 7bin ihtimali masaya yatırılabilir Karaduman dayucuğum, conilere güzel çakıyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

5. burda herkes kaldıraçlı oynamıyor.. burda yazılan şeyler daha gündemde olan konular ve takipçiler haliyle daha çok..
    bu ortamda sanıyor musunuz ki ziyaretçiler viop için burda..hayır ..
    millet ne oluyor diye takip ediyor..borsada ne oluyor acaba diyor..o yüzden laf ebeliğine gerek yok, saygılı olalım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dow bikaç gün bu hızla düşerse senin 7bin ihtimali masaya yatırılabilir Karaduman dayucuğum, conilere güzel çakıyorlar
    conilere başka çakanda var

https://www.facebook.com/reel/2046209852538642

gerçekten maymundanda bir farkı yok... o dudaklarını büzüştürmesi falan tam maymunların aynısı

7. Çıtak dayu bu konuda hassas isimlerden biri..orayı zoomlamış mesela..abd tarafı düşüşe daha geç başladığı için daha agrasif zamanları olacak..biz o aşamayı daha önceden yaptık sanki..1 tur öndeyiz.. benim şüphem yok dayucum imzamda yazdığım gibi..aynen devam..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dow bikaç gün bu hızla düşerse senin 7bin ihtimali masaya yatırılabilir Karaduman dayucuğum, conilere güzel çakıyorlar

8. abd den 1 dalga kadar önde olmamız akıbeti değiştirmeyecektir..sonuçda herkes daha uygun kağıt alacak..
    kendi ülkemizin malı..değerinde almak varken niye kazık yiyelim ..bunun çabasındayız..
    2008 de aynı bülesi bir durumdu hah dedik dip bitti yapıştırdık sabancının çimsa ve akcns ya ..birkaç ayda %50 si gettiydi paranın..
    bana göre aynı durum..
    hani insan çok para kaybederse bu sefer sağlıklı karar da alamıyor artık..ben bundan korkuyorum

Sayfa 946/966 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •