Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bakalım 24 temmuza kadar dolar,daha önce 2 kez döndüğü 4,45'in altına sarkacak mı,sarkarsa dolarcılar faiz artmasın duasına bile çıkar...
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Bu arada hükümetin faizle mücadeledeki en önemli adımı olan !!!!! maaşlı trolleri de devrede...Artan faizlere karşı son eylem planı da bunlarmış....Amaç milleti kandırıp,paralarını ucuza kaptırmalarını sağlamak...
https://www.dunya.com/kose-yazisi/me...de-asti/421735
Faizler artıyor ,artmaya da devam edecek..Teğetçilere,360 derececilere duyrulur...![]()
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
ykb durumu farklı gibi biraz ana ortak italya da iyi isler cıkarmıyor bu etkilemis olabilir...mantık soyle der bedelli yapmak icin once sirketlerin zarar ustune zarar acıklaması gerekir ama bakıyorsun bankalar karlarını artırmaya devam ediyorlar ...ha kar eden bedelli artırmaz diye birseyde yok ama bunlar sanayi sirketi degil ki bedelliden gelecek para ile yatırım yapsın ..bana pek mantılı gelmedi ama bura turkiye tabi...ben yapıcaklarsada bunun icin degil asagıya dusen sermaye yeterlilik rasyolarını tekrar yukarı cekmek icin yapmalarını beklerim.
bende vardı dolar 4.59 ortolama maliyetli tutma taraftarıydfım gecen 4.70 ustu yarısını sattıydım sonra zeybekci faiz konusunda gereken adımları cekinmeden atarız deyince kalanınıda 67 den vardim gitti dogru karar vermisiz anlasılan ..ama beklenti yaratıldı mb toplantısında faiz artırılmazsa aynen 4.70 e geri vites yapar
bugün ve yarın hazinenin 2 ayrı ihalesi var,
piyasalar ne diyecek dikkatle takipe devam
Yer İmleri