Veysel beyle görüşürseniz selamımı söyleyin lütfen. geçen gün sizi arayan görme engelli yatırımcı derseniz mutlaka hatırlar. o görüşmede en az 6 ay kalabilecek şekilde paramın tamamıyla da çekinmeden girebileceğimi söylemişti ama ben defans güvenliğini de düşünerek yüzde 50 oranında giriş yapmıştım ama ne olursa olsun doğru yapptığımı düşünüyorum. çünkü yarı portföyle de olsa girdiğim tutar epeyce var.
Ben boyle birseyi daha once kesfetsem ev almaz buraya atardim...
Nasip diyelim...kalanla devam edecegiz...
Pazartesi güncel portföyü gönderecekler KAP'a, o zaman görücez akı karayı. Nereden gelmiş değirmenin suyu anlarız. Bunların bildiğini diğer portföy yöneticileri bilmiyor mu diye de soruyorum kendi kendime
Türev olarak petrol ve altında var acaba oraya ağırlık mı verildi.
Bende gpg ye uyuz oldum
Taaa p.tesi cikis verdim dun oglenden sonra geldi para tcd ye giris yapamadim
Attim ppf ye
P.tesi yuzde yuz tcd ye girisim olacak...
Umarim bozmazlar
Savulun Webster üstad geliyor.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Pazartesi güncel portföyü gönderecekler KAP'a, o zaman görücez akı karayı. Nereden gelmiş değirmenin suyu anlarız. Bunların bildiğini diğer portföy yöneticileri bilmiyor mu diye de soruyorum kendi kendime
Sulo korkarim ayni seyi dusunuyoruz
Ben de iskilleniyorum ve biraz korku var...
Peki arkadaslar bu tacirlerin guvenirligi ne durumda?? Eskisozlukte tacirler hakkinda iddilar var...
arkadaşlar uyuzlaşma moduna giren ypf'yi ne yapacağız? pazartesiye kadar son bir şans daha verdik ama durum aynı olursa önerebileceğiniz alternatifler var mıdır? ben genel olarak tefaştan baktım ama çok ta öne çıkan bir şeye rastlamadım gibi.
TCD kârını görünce kararımı değiştirdim. Beklemeye gerek yok.
Sulo korkarim ayni seyi dusunuyoruz
Ben de iskilleniyorum ve biraz korku var...
Peki arkadaslar bu tacirlerin guvenirligi ne durumda?? Eskisozlukte tacirler hakkinda iddilar var...
Sermayeleri güvenilir. Hatta en güvenilirler arasında. O açıdan batakçılık olmaz ama bir sabah ansızın %7-%10 fiyat düşüşü olur mu diye korkuyorum. Hocanın kazan hikayesi gibi
Sermayeleri güvenilir. Hatta en güvenilirler arasında. O açıdan batakçılık olmaz ama bir sabah ansızın %7-%10 fiyat düşüşü olur mu diye korkuyorum. Hocanın kazan hikayesi gibi
-%700 zamanlar olmuş zaten, bende ondan Nzor bozamıyorum eldeki bulgurdan olmayalım diye.
Yer İmleri