Sayfa 947/1000 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ucaga bindin mi, ha 3 saat gitmissin ha 12 saat, farkedermi ?
    Uçakla en fazla 3,5 saat uçtuğum için bilemiyorum. Ama gerek ücret gerekse yorgunluk olarak fark ediyordur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Uçakla en fazla 3,5 saat uçtuğum için bilemiyorum. Ama gerek ücret gerekse yorgunluk olarak fark ediyordur.

Cok fark eder etmesine de, cocuklara saglam bir gelecek icin, degmez mi sence ?

Cok fark eder etmesine de, cocuklara saglam bir gelecek icin, degmez mi sence ?
    Kesinlikle, yurtdışına taşınan arkadaşlarımın temel motivasyonu çocuklarıydı. Okul çağına gelen ülkeyi terk etti. Daha düşük stresli, daha sakin ve daha rutin bir hayata geçtiler.

O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kesinlikle, yurtdışına taşınan arkadaşlarımın temel motivasyonu çocuklarıydı. Okul çağına gelen ülkeyi terk etti. Daha düşük stresli, daha sakin ve daha rutin bir hayata geçtiler.

Bir anlamda kendi hayatlarindan vaz gectiler, evlatlar icin.

Bir anlamda kendi hayatlarindan vaz gectiler, evlatlar icin.
    Aynen, daha fazlasını başarabilecek, daha rahat yaşayabilecekken, ömür boyu ev kredisi ve nispeten düşük bir refah düzeyini tercih ettiler.
    Tabiki bizde kaybettik. Dostlar yavaş yavaş bu şehri terk ederken bizim için burasıda daha ıssız bir hale geldi. Eskiden sık görüştüğümüz arkadaşları yılda bir görür hale geldik.
    En iyisini burada kurabilecekken bu potansiyelimiz varken komşu topik sahiplerinin muhteşem diye ifade ettikleri atılımlara rağmen bu insanlar neden gitti.

O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Canada mesela, Asgari Gecim Standardi var, hic bir emekli 1.560.- CAD.dan az para alamaz.

Bu da 8.000 TL.'ye yakin bir meblag.
    Güzel söylüyorsunuz da ,oturulabilir bir evin kirası kaç gayme? 1 kilo domates?1 kilo et?

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Güzel söylüyorsunuz da ,oturulabilir bir evin kirası kaç gayme? 1 kilo domates?1 kilo et?
    Bence kıyas için Türkiyede bir kilo domates, bir kilo et ve benim en çok merak ettiğim oturulabilir bir ev kirasını paylaşır mısınız.

O egeli ben değilim

Sayfa 947/1000 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •