Sayfa 947/1001 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu çocuğu anası sallarken ayağından düşürmüş artık net.
    böyle bir günde havayollarını tutmak,
    herkişinin harcı değil, er kişinin harcı.

bu devran hep büle sürüp gitmezki,
    sen de biat edeceksin günün birinde.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by midnight Yazıyı Oku
    Her gün aynı muhabbet sabah Gap'li aç, 1 saat yarın yokmuşçasına yukarı sür. Sonra gap'i kapatmak için tüm büyük hisselere ver. Gapi kapat, sonra yukarı sek ve eksi kapatmamaya yemin etmişçesine yukarı al tekrar. Yurtdışı yada dolar ne olursa olsun, %0.4 bile olsa artıda günü sürdür. İşler döndüğünde çok canlar yanacak çoook.
    Bak ne güzel anlatmışınız çok kişi bunun farkında zaten tahtalarda al sat larını ona göre yapıyor .
    eregl dün alan 14.75 lerden bugun 15.35 lerden satma fırsatı verdi , Garan 10.47 den alana 10.60 dan satma fırsatı verdi, Thy ,şişe daha bir sürü tahta sonuç olarak iki tarafa da para dağıtıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by midnight Yazıyı Oku
    Her gün aynı muhabbet sabah Gap'li aç, 1 saat yarın yokmuşçasına yukarı sür. Sonra gap'i kapatmak için tüm büyük hisselere ver. Gapi kapat, sonra yukarı sek ve eksi kapatmamaya yemin etmişçesine yukarı al tekrar. Yurtdışı yada dolar ne olursa olsun, %0.4 bile olsa artıda günü sürdür. İşler döndüğünde çok canlar yanacak çoook.
    peki bu senaryo hergün aynı da biz ya da siz nedn kazanamıyoruz (belki siz kazanıyorsunuzdur ama ben kaybediyorum azulu ayu olarak )
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    böyle bir günde havayollarını tutmak,
    herkişinin harcı değil, er kişinin harcı.

bu devran hep büle sürüp gitmezki,
    sen de biat edeceksin günün birinde.
    Şahit millet gitmez dedikçe endeks 83 den 156 gelmiş bırakta düzeltme olsun ,
    Her gün 2-3 tahtayı makinalarla elleye elleye yukarı götürüyorlar.
    THY grafına basana OBO yapıp bunu yapıyorlar biz kenarda iken onlar oyunu bildiği için rahat rahat yukarı sürüyor .
    Onlar hava yolunu tutmuyor endeksi tutuyor . havayolu yerde daha

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    peki bu senaryo hergün aynı da biz ya da siz nedn kazanamıyoruz (belki siz kazanıyorsunuzdur ama ben kaybediyorum azulu ayu olarak )
    Turkiye'de son 10 yılı trade etmiş herkes çok ağır bir travma yaşadı. Borsada işler ne zaman çok çok iyi gidecek fiyatlaması başlasa, çok büyük bir olay patlayıp, herkesi terste bırakıp acımasızca sattılar. bir şekilde aşırı alımları çalıştırdılar diyebiliriz. Bu sefer bu mekanizma eksik. Ve bu travmayı defalarca tecrübe etmiş kişiler, yükselişin bu noktasından sonra benzer bir olayla birlikte sert dönüş olmasını bekliyor, ben de dahil. muhtemelen yine benzer sonlanacak, fakat bu sefer büyük paranın keyfi bekleniyor. orta büyüklükteki para piyasaya müdahale edecek olsa da, sağolsun yeni borsaya akın eden kesim hemen destek atıp stopta endeksin düşüşüne engel oluyor. Bakalım, gerçekten bu senaryoyu kaç defa daha tekrarlayabilirler, merakla bekliyorum.

6. endekse gene mi artı da..neyin kafasını yaşıor la bunlar..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    %90 short veya short yapmak için bekliyor...

ama PALA bunu biliyor..

her 100 puanlık harekette yeni jenerasyon geliyor...onlar gidiyor yenileri geliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şahit millet gitmez dedikçe endeks 83 den 156 gelmiş bırakta düzeltme olsun ,
    Her gün 2-3 tahtayı makinalarla elleye elleye yukarı götürüyorlar.
    THY grafına basana OBO yapıp bunu yapıyorlar biz kenarda iken onlar oyunu bildiği için rahat rahat yukarı sürüyor .
    Onlar hava yolunu tutmuyor endeksi tutuyor . havayolu yerde daha
    milyar dolarlık patronlara kırmızı şort sattırır bunlar.
    gardı sağlam tutmak ilazım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 947/1001 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •