Ne diyoruz haftalardır..
Shortcu vopcular gene ekmek yiyemez..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne diyoruz haftalardır..
Shortcu vopcular gene ekmek yiyemez..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok yok satıldı gitti bugün...parasını almış bankaya yatmış parası...amcam avukat zaten onun takibindeydi konu...daha büyük bir arsa var o işte yargıtayda...mirasçılar anlaşamadı falan filan...
ben de bu paylaşma işini anlamıyorum...satmayalım diyen olunca...tamam kardeşim satma ama satmak isteyenin payını ver o zaman hem payını veremez hem de insanların parasını almasına engel olurlar yıllarca sonra mahkemeler bilmem neler...
bugün satılan öyle mahkemelik iş değildi ama dediğim gibi bir başka arsa yargıtaylık oldu...
Ben kendi elimdekilere bakıyorum haliyle.
Para girişi denilen o sistem aslında emir tipi ile alakalı ben çok fikir vereceğini düşünmüyorum. Limit emirler para çıkışı, aktif emirler para girişi gibi oluyor alımda. Bence o indikator olarak çok değerli değil, basitçe fiyata baksanız daha iyi.
Bugun +7 +9 kağıtlarım var, bir tane de eksi noğmıssız var ( gözde olacak noğmıssız ) yani genel olarak bir girişten bahsedebiliriz diye düşünüyorum. Haftanın devamı önemli ben zaten pozisyonumu geçtiğimiz haftalarda ayarlamistim huzur içinde izliyoruz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abey daha gider bunlar, tahtacı tayfa taş mı yiyecek, millet daha almaya yeni yeni başlıyor. Geçen seneki senaryo olabilir abartı bir yerden ele verme şeklinde- olmayadabilir tabi faiz kur tahvil hepsine göre izleyeceğiz hareketi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arsa fiyatı ecilc değilde eczyt daha çok yansıdı..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma uluun aklıma geldiydi de neyse hafta sonu dediydim...
abi 50 kiloluk çuval unlarda en düşük 300 lira falan şu an fiyat iyi gitti.
acap bu kaadı nasıl etkiler...
Cuma gunu deli gibi satista gorunenler bugun ise alis tarafinda degisiyorlar,dogru saglikli degil, hisse bazinda yukselmeler normal
Pastada diger long kismi bugun 7 8 bin olur gibi . 30-40 puanlik bir geri cekilme yapsa en az 30 bin diger long da bu cekilmede gelir, ve asil hareket o zaman baslar.Sanki amac bu gibi gozukuyor
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri