Cumhurbaşkanına KHK çıkarma yetkisini meclis veriyor. Yanlış mı biliyorum?!
Cumhurbaşkanına KHK çıkarma yetkisini meclis veriyor. Yanlış mı biliyorum?!
Kararname ile parlamentere dönüş olmaz zannedersem. Refaranduma gidilecek sonrakabul çıkarsa yeniden seçim yapılıp mevzuya dönülür. belki de Cumhurbaşkanı yetkileri kısıtlanıp meclise devretme şeklinde de olabilir. Tam bilemiyorum boşuna Meral ben başbakan olacağım diye diretmiyor. Geçiş hükümeti gibi birşey oluşacak. Tabii millet otu neyi isterse o ayrı. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçim sonrası kur ve faizlere ilişkin öngörülerde bulundu.
Raporda seçim sonucundan bağımsız olarak makro düzenlemelerin gerektiğine ve politika faizinin %30'a yükselebileceğine dikkat çekildi.
Bayram tatili nedeniyle Borsa İstanbul'da Cuma günü işlem olmayacak.
Bayram arifesinin de Perşembe gününe denk gelmesi ile birlikte endeks yarım gün tatil olacak olup, 17 - 21 Nisan tarihleri arasında Borsa İstanbul'da 3,5 gün işlem gerçekleşecek.
İyidir kötüdür bilemem analiz yapmış ilgilenenlerde göz atmış olur ..
https://twitter.com/eralkarayazici/s...609018368?s=20
parlamenter sisteme dönüş 400+ vekilin oylamasıyla veya referandumda %50+ oyla olur. başka seçenek yok.
ha şimdi diyeceksiniz ki muhalefet o kadar vekil çıkaramaz. doğru.
ama iktidar seçimi kaybederse zaten parlamenter sisteme dönelim diye yalvaracak.
audentes Fortuna iuvat
Ramazan Bayramı sebebiyle 20 Nisan 2023 Perşembe Arefe- Yarım gün, 21 Nisan 2023 Cuma tam gün borsada işlem yapılmayacaktır .
18 Nisan 2023 Salı tarihli işlemlerin takası 24 Nisan 2023 Pazartesi tarihinde gerçekleşecektir.
19 Nisan 2023 Çarşamba ve 20 Nisan 2023 Perşembe tarihli işlemlerin takası 25 Nisan 2023 Salı tarihinde gerçekleşecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri