-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 45,5 milyar dolar (önceki 48,7mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 28,2 milyar dolar (önceki 28,8mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo stoku 2,0 milyar dolar (önceki 2,1mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları stoku 898,0 milyon dolar (önceki 916,3mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 10,9 milyon dolar (önceki -56,5mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku 195,8 milyon dolar (önceki -242,2mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -39,8 milyon dolar (önceki 84,2mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -18,3 milyon dolar (önceki -10,8mln)
-
*merkel, "washington ile farklılıklarımız olsa da tpp önemli bir konu"
*merkel, "trump ile görüşmemizde farklılıkları düzelteceğiz"
-
*macron, "bankacılık birliği, euro bölgesi üyesi ülkeler arasında dayanışmanın gerekli bir parçası"
*macron, "parasal birlikte üye ülkelerin sorumlulukları ve rekabetçilikleri önemli"
*macron, "almanya ile ortak hedefimiz euro bölgesi reformu konusunda haziran'a kadar birleşik bir cephe sunabilmek"
-
*merkel, "euro bölgesi reformları dayanışma ve yükümlülükleri birbirine bağlamalı"
*merkel, "bankacılık birliğinin tamamlanacağı konusunda iyimserim"
-
*fed/brainard, "bankalardan konjonktürk karşıtı sermaye tamponları oluşturmalarını talep etmek uygun olabilir"
*fed/brainard, "şimdi sermaye, likidite kurallarını gevşetme zamanı değil"
-
*fed/brainard, "genel olarak finansal sistem kırılganlıkları ılımlı"
*fed/brainard, "kanıtlar, sermaye zorunluluklarının bankaları daha güçlü yaptığını gösteriyor"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri