Sayfa 948/1120 İlkİlk ... 4488488989389469479489499509589981048 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 45,5 milyar dolar (önceki 48,7mlr)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 28,2 milyar dolar (önceki 28,8mlr)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo stoku 2,0 milyar dolar (önceki 2,1mlr)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları stoku 898,0 milyon dolar (önceki 916,3mln)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 10,9 milyon dolar (önceki -56,5mln)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku 195,8 milyon dolar (önceki -242,2mln)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -39,8 milyon dolar (önceki 84,2mln)
    *tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -18,3 milyon dolar (önceki -10,8mln)

*merkel, "washington ile farklılıklarımız olsa da tpp önemli bir konu"
    *merkel, "trump ile görüşmemizde farklılıkları düzelteceğiz"

*macron, "bankacılık birliği, euro bölgesi üyesi ülkeler arasında dayanışmanın gerekli bir parçası"
    *macron, "parasal birlikte üye ülkelerin sorumlulukları ve rekabetçilikleri önemli"
    *macron, "almanya ile ortak hedefimiz euro bölgesi reformu konusunda haziran'a kadar birleşik bir cephe sunabilmek"

*merkel, "euro bölgesi reformları dayanışma ve yükümlülükleri birbirine bağlamalı"
    *merkel, "bankacılık birliğinin tamamlanacağı konusunda iyimserim"

*fed/brainard, "bankalardan konjonktürk karşıtı sermaye tamponları oluşturmalarını talep etmek uygun olabilir"
    *fed/brainard, "şimdi sermaye, likidite kurallarını gevşetme zamanı değil"

*fed/brainard, "genel olarak finansal sistem kırılganlıkları ılımlı"
    *fed/brainard, "kanıtlar, sermaye zorunluluklarının bankaları daha güçlü yaptığını gösteriyor"

Sayfa 948/1120 İlkİlk ... 4488488989389469479489499509589981048 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •