Sürekli olmasa da son 20 kusur yildir dikelen yoh mu?![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Dik giden haricinde bir de dik gelen olabilir sn EGEDUK başkanım.
https://www.youtube.com/shorts/TVBmUe6WxIw
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Pizza'yı daire şeklinde pişirip, kare kutulara koyuyor, üçgen şeklinde kesip yiyorlar.
Neden ?
Bilen var mı.
Geçen yaşlı bir teyze biriktirdiği parayı Gazze ye gönderin diye verdi teyzenin evi 70 li yıllardan kalma zira oda kapılarında buzlu cam var kapı kolları "alemiyon", aldılar parayı umarım gider, ama aylardır Gazze'ye hiç bir yardıma izin dahi verilmiyor ,açikça hiç zannetmiyorum yolda buhar olmasa bari ,
Aynı şekilde , bir vakıf , tanımıyorum, Kurban Bayramı'nda, kurbanları siralamisti
Türkiye X lira
Afrika Y lira
Gazze Z lira diye
Sen kessen bile ulastiramayacagini bildiğin halde nasıl Gazza ye kurban diye para topluyorsun bir de fiyat belirliyorsun yıl vb gõya hesap ederek.
Bunlar milleti dinden çıkarır evet ama ülkemizde herkes her organizasyon önce Mercedes e , Jaguara pinmek ister , Şemsi Denizer , I rahmatlı da Jaguar köy yollarında en dayanıklı araç diye binerdi sendikacı.
Tunç Soyer in eşi de neydi adı Plüton Soyer mi nedir bazı maharetler sergilemiş ..
Bu millet komunisti yoldaşlık tan
Müslümani dinden çıkarır bu hareketlerle..
Şaka tabii lavuklarin hareketiyle fikir değişikliği mi olurmuş.Ama durum bu herkes Indra Gandi yi örnek alır, memlekette..
Benim kafama yatan ekonomi ve halk adamlığı konusunda Fatih Maçoglu oldu , adam 1 liraya su satıyor diye , 2 liraya toplu taşıma yapıyor, kötü örnek olacak memlekete ,gel seni Kadıköy'den başkan yapalım dediler , kandırdılar , sildiler en az 4 yıl ...
Kadıköy cemaati , Cumhuriyet, Demokrasi falan sever bayramlarda kırmızı beyaz giyinir caddede pisiklete piner , ama tezgâhı devam ettiği sürece, böyle gerçek halk adamlarıni kitaplarda sever , anma toplantılarında yad eder , olduklerinde gözleri yasarir , üzüntüsünü ancak caddede lüx bir restoranda yiyip içerek sağlam bir hesap ile geçirir . Fatih Başkan gibi adamlarin dirisi Kadıköy cemaatini bozar ...
Bunların ölmüş olanı makbul dur Sosisçi temokratlar içün..
K.odumunun Kadıköy şubesi , yani banka hesap kodunu unuttum da o bakımdan şey ettim....
![]()
Son düzenleme : Desidero74; Dün saat: 17:48.
Yer İmleri