Sayfa 95/118 İlkİlk ... 45859394959697105 ... SonSon
Arama sonucu : 938 madde; 753 - 760 arası.

Konu: EGCYH Egeli & Co Yatırım Holding

1. Slm arkadaslar hesabimda egcyh gozukmyr aciklayacak birisi var mi lutfen seferde oldugum icin takip edemiyorum

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ases Yazıyı Oku
    cenk şirket zaten soyuldu artık beklenti de kalmadı bilmiyorum meşgulum un bir beklentisi varsa bizi aydınlatırsa sevinirim
    Ases kardes bunlarada utanacak yuz kalmadigi icin beklentim yok.
    Sadece adam gibi bir is yapacaklarsa eglyo birleatirsin girisim sermayeleri birlesme yapamaz durumuda ortadan kalktigina gore artik genel kurulda karar alsinlarda beddua yerine dua alsinlar yeter yoksa bu kadar ahını almak cok iyi olmayacaktır..

3.  Alıntı Originally Posted by ceneee Yazıyı Oku
    Beklenti ne bilmiyoruz tek beklenti battı mı batmıyormu bundan daha kötüsü yok.aslında tan için para kazanmanın tam sırası ufacık bir ümit bir hareket herşeyi tersine çevirir.ve dibin dibi varsa oradayız.herşey tamamda tan vatan bir firmanın borcunu neden peşin ödesin belkide batmasın diye mücadele ediyor haciz davaları lehine işliyor artık sonuna gelindi .eglyo yatırım firması olmaktan çıktı enerji firması oldu.peki bir faydası olurmu piyasa buna tepki verir mi bence vermez ama borsa burası bellimi olur pazartesiyi görelim.
    EGLYO Nnun EGCEY olması firmaya yaradı %16.33 primli... burası borsa piyasanın neyi nasıl karşılayacağını kim bilir... komşuda , pardon ortakta pişer bizede düşer .

4. vay be duruma bak aramızda para toplayıpta ödeyelim şu borcu ....

Borsamız Kotasyon Yönergesi (Yönerge) gereğince bir yıl içinde ödenmesi gereken ve son ödeme tarihi 01/03/2017 olan kotta kalma ücretinin ödenmemesi nedeniyle, Egeli & Co Enerji Yatırımları A.Ş.'nin Yönergenin 23. maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi kapsamında uyarılmasına karar verilmiştir.

3 şirket borsada, hiç birini yatirmamislar. Yazık ya, yatırımcıları sömürdüğünüz yetmedi mi? Ben bunda da kasıt olduğuna inanıyorum.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

6.  Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    3 şirket borsada, hiç birini yatirmamislar. Yazık ya, yatırımcıları sömürdüğünüz yetmedi mi? Ben bunda da kasıt olduğuna inanıyorum.
    Yazmayayım diyorum tutamıyorum kendimi
    Biraz geç kalmadıkmı birader 3 senet için yazıp durdun ben 5 senedir antin kuntin alavera dalavera dedik hiç bir doğru işi Yok göstere göstere bugünlere getirdi niyet kötü peşkeş ten başka amacı yok adamın dedik durduk değilmi
    İş işten geçmiş sen daha yeni ilk defa kasıt var diyorsun hani şöyle olur böyle olur diye tahmin bile yazıp duruyordun tahsisli de tahsisli diye hergün sakız gibi çiğnedin noldu oda kasıtlı yapıyor dedik Aslı astarı olmayan yalan hayal satıyor dedik
    Geç bir kalem

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by centur Yazıyı Oku
    Yazmayayım diyorum tutamıyorum kendimi
    Biraz geç kalmadıkmı birader 3 senet için yazıp durdun ben 5 senedir antin kuntin alavera dalavera dedik hiç bir doğru işi Yok göstere göstere bugünlere getirdi niyet kötü peşkeş ten başka amacı yok adamın dedik durduk değilmi
    İş işten geçmiş sen daha yeni ilk defa kasıt var diyorsun hani şöyle olur böyle olur diye tahmin bile yazıp duruyordun tahsisli de tahsisli diye hergün sakız gibi çiğnedin noldu oda kasıtlı yapıyor dedik Aslı astarı olmayan yalan hayal satıyor dedik
    Geç bir kalem

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Arkadaş, olayları tek bir mesaj üzerinden degerlendimeniz yanlış. Biz de herşeyi biliyoruz. Bazen olaya tersten bakmak lazım. Hep kötümser olmamak gerek.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

8. bunlar bistin parasını daha yatırmadılar mı

Sayfa 95/118 İlkİlk ... 45859394959697105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •