Sayfa 95/928 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 753 - 760 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by soresus Yazıyı Oku
    Yalanlayalim derken aslinda haber vermisler😠görüşme yaptıklarından emin olamazdık yoksa demi ğŸ˜ğŸ˜ğŸ˜ haberi nasıl okuyacagimiza bağlı. Bunlar boyle biraz afedersiniz ...iç tir

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunların yatırımcı ilişkileri sorumluları yaralı parmağa tövbe tövbe.
    Madem görüşmüşler adam gibi KAP'a bir yazı gönediriniz niyetinizi ortaya koyun. Ama yok yatırımcı haberi medyadan öğrenecek, sonra evet görüştük diyecek. Poyraz bey şu yatrımcı ilişkilerini de elden geçirir umarım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Yatırım ilişkileri bizi yine hiç şaşırtmadı!!!
    Olumlu olabilecek her konunun önünde set gibi durmak için ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyorlar.

Sn.Fahrettin Poyraz'ın o kadar çok temizlemesi gereken hain dolu ki bu şirkette hangi birinden başlasın.

İbrahim Yumaklı'nın 5,50 den attığı kazığı unutmamak lazım ayrıca.

3. Ulan bırakın artık şu hissenin yakasını. Topladığınız yetmedi mi onun bunun evlatları. Ne aç gözlü doymak bilmez kansızlarmışsınız siz.

4. Sabahtır bakıyorumda google da gübretaş tunus veya fosfatla alakalı yeni tarihli bir gazete dergi haberi görmedim.eski tarihli var ama.sadece bir iki arkadaş burada fosfatın zengin olmasıı nedeniyle tunus cezayir gezisiyle ilgili beklentili yazıları vardı.bu açıklamayı manidar buldum.alelacele bir kap haberi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Sabahtır bakıyorumda google da gübretaş tunus veya fosfatla alakalı yeni tarihli bir gazete dergi haberi görmedim.eski tarihli var ama.sadece bir iki arkadaş burada fosfatın zengin olmasıı nedeniyle tunus cezayir gezisiyle ilgili beklentili yazıları vardı.bu açıklamayı manidar buldum.alelacele bir kap haberi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tunus’un önemli yeraltı zenginlikleri fosfat, demir, petrol, kurşun ve çinkodur. Ülkedeki fosfat yatakları, Afrika’nın en büyük rezerv noktalarındadır. Petrol rezervleri bakımından kıta ülkeleri arasında beşinci sırayı, doğal gaz kaynakları bakımından ise dördüncü sırayı alır.

http://www.cografya.gen.tr/siyasi/devletler/tunus.htm

Yatırımcı ilişkileri sorumlulları gerçekten bırakın hisseye yararlı olmayı, hisseyi baltalamak için göğüs göğüse çarpışıyorlar.

6. Afedersiniz bunlar .. iç olmasa ve iyi niyetli olsa KAP'a haberi boyle geçmezler. Derlerki falanca konuda gorusmelerimiz var ancak herhangi bir somut durum yoktur. Oldugunda bilgilendirecez falan. O zaman algı çok farklı olur. Haber aynı olur ama algı bunların bu konuda ciddi oldugunu gosterirki bu da benim gibi kisa vadeli yatırımcı degil, buradaki pekcok degerli uzun vadeli ortaklar gibi yatirimcilar ceker. Ama diyorumya bunlar malesef art niyetli..

7. Hisseyi yükseltmemek için birilerine söz vermiş olabilirler. Tatilden dönünce çift dalacaklarını düşünüyorum.
    Silindir gibi bu çakalların üzerinden geçecek kurumlar gelir inşallah.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hisseyi yükseltmemek için birilerine söz vermiş olabilirler. Tatilden dönünce çift dalacaklarını düşünüyorum.
    Silindir gibi bu çakalların üzerinden geçecek kurumlar gelir inşallah.
    Tatilden sonra reza olayi var. Juri karari bize cift dalmasin 😁

Sayfa 95/928 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •