Sayfa 95/809 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 753 - 760 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Merhaba arkadaşlar acaba tavan olurmu sizce?

2. Şimdi tavanı boşverelim küçük bir hesap yapalım.

Toplam kaç adet hisse dolaşımda?

Dolaşımdaki hissenin kaç adedi nitelikli yatırımcıda? (Yani uzun süre hareket etmeyeceğini düşünebiliriz.)

Kaç adedi sizin bizim gibi KY da?

Borsada ortalama kaç tane hisse al sata konu oluyor? (Günlük 400-500 bin)

Bu hacimle giden bir şirkete biri yüklü girmek isterse ne olur? Fiyat kopar gider.. Çok paralı abiler bu sığlıkta yüklü girerler mi? Ben olsam girmem.

Benim tahminim sabırlı birileri çok ciddi miktarlarda topladı ve topluyor. Zamanı bilmem ama beklemeye değer.

Bir yerden ateşlenir bir haber gelir veya yeni gelişmeler olursa kimse tutamaz. Elinizdekilerin kıymetini bilin derim.

(Yatırım tavsiyesi değil kişisel düşüncelerdir. Tavsiyem yoktur.)

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Şimdi tavanı boşverelim küçük bir hesap yapalım.

Toplam kaç adet hisse dolaşımda?

Dolaşımdaki hissenin kaç adedi nitelikli yatırımcıda? (Yani uzun süre hareket etmeyeceğini düşünebiliriz.)

Kaç adedi sizin bizim gibi KY da?

Borsada ortalama kaç tane hisse al sata konu oluyor? (Günlük 400-500 bin)

Bu hacimle giden bir şirkete biri yüklü girmek isterse ne olur? Fiyat kopar gider.. Çok paralı abiler bu sığlıkta yüklü girerler mi? Ben olsam girmem.

Benim tahminim sabırlı birileri çok ciddi miktarlarda topladı ve topluyor. Zamanı bilmem ama beklemeye değer.

Bir yerden ateşlenir bir haber gelir veya yeni gelişmeler olursa kimse tutamaz. Elinizdekilerin kıymetini bilin derim.

(Yatırım tavsiyesi değil kişisel düşüncelerdir. Tavsiyem yoktur.)
    sadece bende 12500 tane var gerisini bilmem ve emin olun hiç kıpırdamıyor hele bi 11-12 leri görelim

4. Arkadaş küçük yatırımcı vermeden gitmez

5. Hatırlarsınız bilmem bir zamanlar sasa 50 kurustu ve thy 4.75 iken gitmez derlerdi ne oldu küçük yatırımcı nin elinden aldılar sonra 3 4 takla atti

6. Yani yani tabi ya.. ...

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 95/809 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •