Sayfa 95/412 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 3293 madde; 753 - 760 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. Uzun vadeciler madem hedef 30 niye tepede satıp aşağıda almıyorsunuz ? Ben bu hedefleri soda ve Petkim'de çok gördüm. Hissenin karakteri belli maden lot artırmaya bakarım ben. Geç öğrendik biraz gerçi.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
     Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    Uzun vadeciler madem hedef 30 niye tepede satıp aşağıda almıyorsunuz ? Ben bu hedefleri soda ve Petkim'de çok gördüm. Hissenin karakteri belli maden lot artırmaya bakarım ben. Geç öğrendik biraz gerçi.
    3- 5 lira kâr için treni kaçırmaktan korkuyoruz. Hedef enaz 4 taban sermaye artırımı sonucu bedelli ve ya bedelsiz. Altın vuruş yani[emoji23]

SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Teşekkürler HFY.. Paylaşıma devam. Uzun süre suskundu buralar.. Şirketin potansiyelini ortaya koyucu paylasimlara aramiza yeni katılan arkadaşlar için ve hafızamızı tazelemek icin her zaman ihtiyaç var..

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bana bu hissenin 3 lü rakamlara çıkması için sadece bir sebep yazın tüm mal varligimi buraya yatiracagim... Saçma sapan konuşmayın adam akıllı destek direnç biliyorsanız yazın millet nerden girip nerden çıkacağını bilsin... Üçlü rakamlarmis peh. .. 40 50 TL desen neyse makul derim ama lütfen yani...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Buranin hareektlenmesi paylasimlarin artması midemi bulandirdi

7. Dikkatli olun poh pohçularin gazina gelipte bilinçsiz mallanmayin... Sonra ağlama duvarına dönüyor buralar...

8. Değerli arkadaşlar iyi geceler
    Gün boyu yazılan yorumları şimdi okuyabildim
    Değerli arkadaşlardan yorumlarıma değer veren kişilere teşekkür ederim
    Yorumları değersiz bulanları ve üç haneli rakamları hayal görenleri ise zaman içinde daha iyi yorumlayabileceklerini düşünüyorum
    Arkadaşlar üç haneli rakam hiç ama hiç hayal değil
    Şöyle ki; 2006 senesinde dolar kuru 1.3 tl iken 35 tl fiyatı görmüş şirketimiz
    Şu an dolar bazında 120 tl ye tekabül ediyor
    Şu an yapılacak olan Antalya Talya Otelimiz faaliyete geçtiğinde en az 500-600 trilyon değerinde
    şehir ve kongre oteli olacak
    Ayrıca çıkması beklenen kanun ile turizm tahsislerinin yeniden 49 yıla çıkarılıyor olması da
    Mares Marmaris tatil köyü otelimizin 1100 yataklı 130 dönüm büyüklüğe sahip
    marmarisin en güzel oteli olan değerimizin de en az 400 triyon olduğunu varsayarsak şirketimiz için
    ben şahsen 200 tl fiyatı hiç ama hiç abartı bulmadığımı ifade edebilirim
    Bu yüzden fiyat ne olursa olsun ben rahatım
    Dün halk yatırım satmış
    Bugün finans yatırım satmış
    Hiç ama hiç önemli değil
    Önemli olan büyük resim ve sahip olduğumuz gerçek değer
    Ve de şirketimizin koç holding şirketi olması
    Tüm ortaklara iyi geceler
    Yarının daha iyi olması dileğiyle...YTD...

Sayfa 95/412 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •