Originally Posted by
playmaker
Valla sayın pit biraz daha diye diye hedeflediğim miktarı da geçmiş bulunuyorum. Artık ortalama maliyet de yukarı gelmeye başladı.
Bakıyorum günde 3-5 bin lot işlem oluyor olmuyor yani.
Biraz destek atacak kimse de yok.
Ne oldu, bu kadar güvendiğimiz hisseye portföyde daha fazla yer ayırmaya korkuyor muyuz yoksa.
İşin garibi borsada yüzbinlerce yatırımcı var, POLTK gibi bir cevheri keşfeden şurada 3-5 kişi miyiz yani.,
Bazen hata yapan biz miyiz acaba demiyor da değilim.

Şu aşamada tahtaya 50-100 tane yatırımcı yönelse 1000-3000 adet arası alacak 50 yatırımcı gelse neler olur?
SN Playmaker umutsuzluğa düşmeyin. Biz şuan gelişen işletmeler pazarında, herkesin satınalmak istediğinde bile alamadığı bir hissedeyiz
Yani aracı kuruma gidip ekstra sözleşmeler imzalayarak hissemizi almaya başladık. Adı üstünde şirketimiz gelişiyor. Çok yıllar önce hektaş toplarken aynı durum vardı, günde 50 bin 100 bin tl lik işlem olmazdı. Şimdi geldiği nokta ortada.
Şuan dediğim gibi şirket büyüyor ve bu yıl sonu (konsolide de) 9 milyon kar göreceğiz.Borsada bu sermaye ile bu karları açıklayan kaç tane firma var? Net kar marjını yıllardır koruyan kaç firma var?
Ben bu hisseyi tespit edebilmiş azınlık olarak görüyorum bizleri. Şuan onun keyfini süreceğiz, hisse A grubuna çıkarsa ve ileride sermayesini arttırınca işlem hacmi de istediğimiz yerlere gelir...
Ben şirketten 2018 yılında 60 milyon civarı ciro bekliyorum.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri