Sayfa 95/1024 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Teşekkürler.
    Kusursuz bilgi.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" DANIEL DUMOULIN

2.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    ufak bir katkı, aynı gün 750 çekip aynı gün yatırsanız da bir günlük faiz ödersiniz. yatan para +1 gün valörlü, çekilen para aynı gün valörlüdür. hatta cuma günü bu işi yaparsanız, çekip yatırma işini, bu sefer 3 günlük faiz ödersiniz.
    Emin misiniz? Benim bildiğim aynı gün kapatınca faiz işlemiyor şeklinde, en azından enpara'da.

3. Merkez bankası başkanı , bankanın ek uygulamaları başarıya ulaştı lafının ardından dolar 5 kuruş arttı.

Tekrardan faiz düşürme dönemine mi giriyoruz?

4. Fiba bankasındaki yeni MT ile görüşmemde bana 45K için internetten 12.60 veriyoruz ama ben şubeden 12'den fazla veremem dedi. Sizce böyle mi yoksa ben mi pazarlık yapmayı beceremedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    enpara günlük %9,5 oldu (ayın enparalılarına)
    çay kaşığı ile arttırmaya devam ediyorlar...

ykb vadeli %11.65 yapmış. (yeni para)
    Son düzenleme : Trade Shark; 08-03-2017 saat: 17:25.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Merkez bankası başkanı , bankanın ek uygulamaları başarıya ulaştı lafının ardından dolar 5 kuruş arttı.

Tekrardan faiz düşürme dönemine mi giriyoruz?
    Siz bir ülkede Cumhurbaşkanı danışmanının aşağıda attığı twitten sonra TL ye güvenebilir misiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by Gunnar Yazıyı Oku
    Emin misiniz? Benim bildiğim aynı gün kapatınca faiz işlemiyor şeklinde, en azından enpara'da.
    bu bankacılıkta hesap işlemlerinin temelidir. bankalar valörden ciddi kazanırlar.

8.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Siz bir ülkede Cumhurbaşkanı danışmanının aşağıda attığı twitten sonra TL ye güvenebilir misiniz?

Yorumsuz. Bence

Sayfa 95/1024 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •