Olmaz böyle bir şey.
Kadının şirketinden alınan dezanfaktasyon ile kabine dezanfakte edilmiş.
Bingöl tam olarak iç güveyin adamı.
Kendisi yok ama ruhu sisteme giriyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmaz böyle bir şey.
Kadının şirketinden alınan dezanfaktasyon ile kabine dezanfakte edilmiş.
Bingöl tam olarak iç güveyin adamı.
Kendisi yok ama ruhu sisteme giriyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
AKP içinde birileri Tayyip in koltuğunu sallayınca zamanında ve demokrasi beklerken kellesi kesilen ler i şimdi mumla arar oldu AKP kala kala çürük domateslere kaldılar salça yaptılar oda olmadı çöpe atsan yerine koyacak taze domates yok çünkü çürükler le idare ediyoruz işte çürük işte koktukca kokuyor ama nafile nereye kadar bakalım
bu ODATV internet sitesi olmasa memlekette olan hiçbir şeyden haberimiz olmayacak arkadaş...ha bir de twitter...
Caho Selçuk üniversitesi Ziraat fakültesinin araştırmasi hastane enfeksiyonları klebsiella pnömonia karşı etkili olduğunu, (ben bu bakterinin sebep olduğu yara yüzünden bir yılda 5 ameliyat oldum. Nejat İşler de çok uzun süre bu enfeksiyon dan yoğun bakımda yatti ölüm oranı %50 bu enfeksiyonun.) Zürih üniversitesi covid 19 u parçaladığını araştırmış. %100 saf olması gerekiyor mecidefendi marka benim önerim.
Kirli işler çevirdiği iddaa edilen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan görevden alındı...
Caho bilip bilmeden herkese sallama. Ben de ölüm oranı covidden daha yüksek klebsiella pnömonia vardı. Colistin diye bir ilacı bile kullandılar 2 günde zehirlendim böbreklerim gitti. Böbrek hasarı hala devam ediyor. Bir yıl boyunca bunu yaşadım. Hastane de türediği için ilaç da yok. Bütün dillerde aradim. O kolistin denen ilacı biliyordum. Hiç itiraz etmedim. Klebsiella pnömonia kolistin yaz insanlar ne yaşamış gör.
Sn Ayasofya arkadaşım,hastane enfeksiyonunu nasıl tedavi ettin yani kekik yağını nasıl kullandın.Bildiğim kadarıyla çok yakıcı.içilmez,deriye sürülebilir mi.
Yer İmleri