Sayfa 95/1002 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Köşede bi kuruyemişçimiz var, 24 saat açık...Her hafta ürünlere 5 TL zam yapıyor, geçen ay 85 TL idi karışık lüks kuruyemiş, 90-95-99 oldu 3 haftada...dedim yaw amma zam geliyor 85 e alıyorduk iyi hatırlıyorum dedim, abi her hafta gelişi farklı, elektriğe zam kiraya zam, bak dışarıda kaç dolap var dedi...yani haklı adam...yakında bir de akaryakıt zammı çakarlar, petrol kafayı kaldırdı yine, tam olur...enflasyon düşecekmiş, o yüzden faizi indiriyormuş, bu kış bu enflasyon kontrolden çıkar abiler..

Yıldız sayımız düşmüş, amanın, yıldızı nereden veriyorduk yaw..

USDTRY

Bu bir itki, ama faiz kararı öncesi hareketle beraber bakılırsa momentumunu tüketmiş görünüyor, bi ihtimal 5 nci dalgayı uzatabilir, sanki RSI uzatmayacak gibi duruyor, yani bi düzeltme gelmeli gibi, tabi son minik yapı hala tamamlanmamış son bir defa yukarı yapacak gibi...

Tabi erenler bilir, USDTRY'de yukarı ataklar malum panik atak şeklinde geliyor...Ama kurallı bakılırsa, 9.40 lara uzanacak itkinin ilk 1 i olabilir bu, ve bir 2 gelecek gibi...YTD

Derin dondurucuya attılar bence soğanı, gittiği yere kadar:
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    USDTRY

Bu bir itki, ama faiz kararı öncesi hareketle beraber bakılırsa momentumunu tüketmiş görünüyor, bi ihtimal 5 nci dalgayı uzatabilir, sanki RSI uzatmayacak gibi duruyor, yani bi düzeltme gelmeli gibi, tabi son minik yapı hala tamamlanmamış son bir defa yukarı yapacak gibi...

Tabi erenler bilir, USDTRY'de yukarı ataklar malum panik atak şeklinde geliyor...Ama kurallı bakılırsa, 9.40 lara uzanacak itkinin ilk 1 i olabilir bu, ve bir 2 gelecek gibi...YTD

2825/9,40 = 300 dolar... Son çeyrek milleti iyice maraba yapacaklar. 300 dolar kabaca 256 euro. Var mı daha ucuza çalışacak memleket

6. MB faiz indirmesi ile beraber ABD ile gerilmeye başlamışız gene bi tiyatro dönecek amma.

Usta tiyatrocular kahrından ölecek böyle giderse.

sonra dış minnaklar afganistan f35 s400 vs. ısıtılır, hakkat noldu bizim füzeler kuruldu mu? garanti kağıdını yetkili servis imzaladı mı çalışıyor mu haber göremedim bunlarla ilgili.

Ben ve kocaman mikrofonum tabiki bu konuya da değindik ;

8. MHP disiplin kurulu tarafından ihraç edilen isimlerden birisi olan Atila Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eski partisine ağır ithamlarda bulundu.

Kaya, TBMM ve yargının devre dışı bırakıldığını, hak ve hürriyetlerin tek adamın insafına teslim edildiğine işaret ederek, Darbeye direncimiz de böyle bir düzene isyan değil miydi? sorusunu yöneltti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...sozler-1871319

Sayfa 95/1002 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •