Sayfa 95/1200 İlkİlk ... 458593949596971051451955951095 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Tav havalimanları güzel gbi

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by selectra90 Yazıyı Oku
    Sacro hocam şu an elinizde aceba hangi kağıtlar mevcut. Birde ege seramik için öneriniz mevcut mu. Çelebi egeser Trakya cam orge ve fener (bol) portfoyum. Birtek egeser den hiç bahsetmediniz suana kadar. Sizce çıkmalı miyim

send by selectra
    Portfoyumdeki hisseleri paylasmak istemiyorum acikcasi.

Cunku o zaman yukselis duruyor.

Bir kagit ne kadar dillenirse o kadar kotu.

Sizede alsat konusunda tavsiye veremem kusura bakmayin.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    YAZIC .... bugun volarite baya yüksek .... onumuzdeki üç gün tahta iyi izlenmeli demistim ...ama hala tehlike canlari calmadi ... elinde olanlar iyi izlemeye devam etsin .... en onemli indikatorumuz hacim ....

volarite oynakligina su asamada takilmaya gerek yok ....
    Bugün guzel bir dökme daha yaptı ... korkulacak bir hareket değil .... mal yıkma söz konusu değil.... hacim makul ilerliyor.... elinde olanlarin tedirgin olmasini gerektirecek birsey yok ... aklinizda olsun hisse boyle dokmeler yapiyorsa trenddeyken yerini saglamlastirir ...

4.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    bu arada topikte hakkinda yazdigim hisseler hakkindada birkac kelam edelimki yazdi sustu olmasin adimiz....

TAVHL : saglam hisse kendini belli ediyor yazdigimiz yerlerden daha asagisinida gordu lakin hemen ertesi gun kendini toparladi ... ben molami verdim dinlendim yola devam modunda.... (tabii ara ara dokme sindirme hareketleri olacaktir )

...
    sayin sacro mesela ayni sektorde olmasina ragmen bu rahat uyutan cinsten

saglam hisse ilk firsaatta kendini belli ediyor ... toparlanmasi kisa suruyor ....

biraz sindirme yapsa daha da iyi olur

5. TATGD

bugünün güzel duran hissesi ....

ilmek ilmek işledi ...

kapanışa doğruda gereğini yapabilir....

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    gonlumden oyle geciyor hani maldayim ya )

yoksa biliyosun agir kagit, agir abi

sonuc olarak elimde saglam donelerde var.

karlilik artarak devam ediyor, temettu var , bedelsiz var, trend var.

ama hareketleri insani sıkar. ky bekleyemez bunda.

ben 1.5 senedir maldayim 1 sene daha malda durup trend doyunca cikmayi dusunuyorum.

bakalim kismet.
    Allah gönlüne göre versin

7. Aslında grafik her şeyi anlatıyor da, bir iki kelam edelim yine.

Grafik haftalıktır. Üstündeki ortalamalar 50 günlük basit ortalama(yeşil çizgi) ve 200 günlük basit ortalamadır(kırmızı çizgi). Yani haftalık grafikte 10 ve 40'a tekabül eder.

2 hafta önce golden cross(altın vuruş) formasyonu gerçekleşti. Teknik anlamda bu formasyon yükselişin habercisidir.

Ayrıca haftalık MACD göstergesi 0'ın üstüne yani kendini alım tarafına atmıştır.

Son 6 yıla yani 2011 yılından bugüne kadar baktığımızda grafikte kullandığımız ortalamalar sadece 3'er kez alım-satım sinyali göndermişler. Dolayısıyla trendin yön değiştirdiğini haber veren güçlü sinyallerdir.

Ama grafikte de gördüğünüz gibi sinyaller ne tepeden gelmiştir ne de dipten. Ne var ki hiçbir indikatör ve ortalama size tepeyi veya dibi söyleyemez.

Bu yararlı topiğe bir katkı da benden gelsin.

Alıntı Originally Posted by borsasorulanadam Yazıyı Oku

Aslında grafik her şeyi anlatıyor da, bir iki kelam edelim yine.

Grafik haftalıktır. Üstündeki ortalamalar 50 günlük basit ortalama(yeşil çizgi) ve 200 günlük basit ortalamadır(kırmızı çizgi). Yani haftalık grafikte 10 ve 40'a tekabül eder.

2 hafta önce golden cross(altın vuruş) formasyonu gerçekleşti. Teknik anlamda bu formasyon yükselişin habercisidir.

Ayrıca haftalık MACD göstergesi 0'ın üstüne yani kendini alım tarafına atmıştır.

Son 6 yıla yani 2011 yılından bugüne kadar baktığımızda grafikte kullandığımız ortalamalar sadece 3'er kez alım-satım sinyali göndermişler. Dolayısıyla trendin yön değiştirdiğini haber veren güçlü sinyallerdir.

Ama grafikte de gördüğünüz gibi sinyaller ne tepeden gelmiştir ne de dipten. Ne var ki hiçbir indikatör ve ortalama size tepeyi veya dibi söyleyemez.

Bu yararlı topiğe bir katkı da benden gelsin.
    Valla cok guzel calisma.

Hersey ortada aslinda ustune yorum yapmaya gerek yok.

Tesekkurler grafik icin. Paylasimlarinizin devamini dilerim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 95/1200 İlkİlk ... 458593949596971051451955951095 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •