Sayfa 95/1002 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
    Altının nominal TL olarak en fazla 12-18 ay vadede kazandırmama ihtimali yok. Yüksek enflasyon devam ettiği sürece hep kazandıracak. Ancak reel kazanç ne kadar olur olayı ise küreselde onsun ve usd/tl kurunun dalgalanmasına göre değişkenlik gösterir.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Altın alıp zarar yazan görmedim büyük başarı
    reha beyin enflasyona göre düzeltilmiş altın grafiği var, bir daha bakın bakalım zarar kimler yazmış tabii dolar bazlı..

3. Necip Fazıl öldü kötü bir kopyası ceviz kabuğunda yaşıyor..

Afad : Hakkari Yüksekova merkezli saat 19:37’de 4.4 , 20:06’da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Altın alıp zarar yazan görmedim büyük başarı
    2011 ocakta 1300 ons iken 2011 ağustosta 1900 onstu.( hatta o dönem 4-5 aylık süreçte aracımı satıp ev almıştım kar ile ) sonrasında tam 10 yıldır daha yeni kar ettirdi.

Zarar yazan görmedim derken neye göre zarar ?

bir emtia kar ettirdi demek için geçmiş dönem en yüksek gördüğü rakamı baz almak gerekli diye düşünüyorum.

10 yıl önce altın almış birisi daha yeni 3 aydır artıya geçti.keza 10 yıldır elinde tutan var mıdır bilmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Fed devasa para bastı yıllardır piyasaları ucuz paraya alıştırdı nakit parayı çöp etti powell esip gürlüyordu gerekirse daha çok faiz arttırım diye sonunda pes etti ayrıca doğu ülkeleri altına hücum ediyor konjonktür altının lehine diye düşünüyorum gram altın olarak bakarsan zaten sıkıntı yok ons yükselişi extra prim gibi oluyor

Altın şu an dibin dibinde. Basılan global M2 Para Arzı toplamına göre Altın şu anda resmen BELEJ. Ultra BELEJ. Altının 10 kat artma potansiyeli bile var. ABD ekonomisi battığında olabilir. Yani önümüzdeki 10 sene içinde yüksek zirvelerin görülme ihtimali çok yüksek.

Gold to Monetary Base Ratio

This interactive chart shows the ratio of the gold price to the St. Louis Adjusted Monetary Base back to 1918. The monetary base roughly matches the size of the Federal Reserve balance sheet, which indicates the level of new money creation required to prevent debt deflation. Previous gold bull markets ended when this ratio crossed over the 4.8 level.

https://www.macrotrends.net/2485/gol...ary-base-ratio

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Reis: '2023 hedefleri başlangıçtı, asıl çıkışımızı Türkiye Yüzyılı ile 2024'le birlikte başlatıyoruz.''
    Sanki 2023 hedefi vardı da 2024'te olacak...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisine eşitleme formülüyle yüzde 50 lilik zam alacaklarını ifade ederek, SSK, Bağ-Kur emeklerinin enflasyon farkı zaten yüzde 38 oranında. Memur ve memur emeklerinin ise yüzde 50 oranında. Dolayısıyla en düşükte eşitleme olayı yine devreye girecek. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin yüzde 38 olan enflasyon farkına yüzde 12 oranında refah payı verilerek yüzde 50 ye çekilecektir. Ancak bu durumda memur emeklisine ve memurlara sıfır refah payı söz konusu olacak açıklamasında bulundu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa

Bu sosyal guvenlik uzmani adi altinda aciklama yapan bir suru adam var.

Bunlarin ben henuz tek bir dogru tahminine rastlamadim.

SSK-Bagkur emeklisi de %50 zam alir diyor.

Vermez, bosuna umutlanmayin.
    Seçim var verir, 6. ayda ise zaten verdiydik deyip, 3 + 1'ni verir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 95/1002 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •