Sayfa 95/918 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 753 - 760 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel

2.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Tatarramazan daha önce de sordum siz yongayı tavandan hemen alabildiniz. Acaba speğin 8 lotta olsa bunu kolay kaptırması normal midir?
    Terazi kardeşim perşembe,cuma ve pazartesi toplamda13-14 defa alım fırsatı verdi.......Spek silkeleyerek malın çoğunluğunu almaya çalıştı zannımca......Ben bile 8 lotu korka korka alım yazdım......Ben MACERACI olduğum halde korktum ve de sadece 8 lot aldım.....Bu yongaya bu saatten sonra kim girer?.....Millet korkuyorsa demek ki hisse daha da yükselecek.....!!!!

Benim düşüncem bu yönde.....!!!!.....Örnek mi istiyorsun?

Yeşil,beyaz,cemaş.......Herkes bu hisselerden korkuyor ....Ama hisse yükseliyor.....Demek ki hedef fiyatlar daha yukarıda....!!!!

Benim stratejim,taktiğim budur genellikle....Uçmuş hisse yükseliyorsa daha da gidecektir....O zaman sen de nasiplen derim kendi kendime......Ama bu UÇAN BALON HİSSELER yükselirken ben de parti parti satarak riskimi azaltırım.....!!!!

Nasıl güzel değil mi?...Bence AKILLICA MACERA bu.....!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by alemindoktoru Yazıyı Oku
    Tatar Ramazan. 7500 tl olurmu acaba
    2500 olsun da ,7500 e bakarız o zaman....!!!

4. YİBİTAŞ STRATEJİM....!!!

Müsait iklimde satacağım....!!!

Yibitaşı yok sayıyorum...Zaten yok gibi birşey....!!!!

5. 23-02-2018, 19:58 #238 tatarramazan. tatarramazan. şu an forumda
    Kıdemli Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    541
    Bana macera değil,adam gibi adam bir hisse diyorsanız thyao....!!!

2018 yıl sonuna kadar 50 tlye ulasabilir.......Şu an fiyat 18.32 tl.....!!!

Ufak param olduğu için ben thyao almayacağım......!!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    23-02-2018, 19:58 #238 tatarramazan. tatarramazan. şu an forumda
    Kıdemli Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    541
    Bana macera değil,adam gibi adam bir hisse diyorsanız thyao....!!!

2018 yıl sonuna kadar 50 tlye ulasabilir.......Şu an fiyat 18.32 tl.....!!!

Ufak param olduğu için ben thyao almayacağım......!!!!!
    CUMA günü yazdım arkadaşlar.......Büyük parası olup macera istemeyenlere THYAO......!!!

Bugün 18.92 kapattı......!!!!

Ben MACERA adamıyım.......THYAO gibi SAĞLAM kağıtlarla işim olmaz.....!!!!

7. Tatar sen yokken buralar çorakti...yağmur falan yagmazdi...bitki bitmezdi...buradaki pozisyonun nasıl Tatar yüklü girdiysen biz kacalim...yüklü alımlarda spek fena dovuyor...

8.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Terazi kardeşim perşembe,cuma ve pazartesi toplamda13-14 defa alım fırsatı verdi.......Spek silkeleyerek malın çoğunluğunu almaya çalıştı zannımca......Ben bile 8 lotu korka korka alım yazdım......Ben MACERACI olduğum halde korktum ve de sadece 8 lot aldım.....Bu yongaya bu saatten sonra kim girer?.....Millet korkuyorsa demek ki hisse daha da yükselecek.....!!!!

Benim düşüncem bu yönde.....!!!!.....Örnek mi istiyorsun?

Yeşil,beyaz,cemaş.......Herkes bu hisselerden korkuyor ....Ama hisse yükseliyor.....Demek ki hedef fiyatlar daha yukarıda....!!!!

Benim stratejim,taktiğim budur genellikle....Uçmuş hisse yükseliyorsa daha da gidecektir....O zaman sen de nasiplen derim kendi kendime......Ama bu UÇAN BALON HİSSELER yükselirken ben de parti parti satarak riskimi azaltırım.....!!!!

Nasıl güzel değil mi?...Bence AKILLICA MACERA bu.....!!!!
    Eyvallah. Bilmiyorum sanki ky larda alıyor gibi geldi bana. O yüzden ben bugün almadım. Elimdeki de pek bir işe yaramaz. Artık bitcoin olursa satarım dursun. Ytd

Sayfa 95/918 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •