Sayfa 950/1527 İlkİlk ... 450850900940948949950951952960100010501450 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: Ortaya Karışık

19 Şubat 2019, Salı......Günlük Kapanışlar:

Son 3 dakikada 5,56 2 kez sıfırlandı fakat, malı doldurdular her seferinde...
    (Bir söz vardı, aklıma o geldi şu an, sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirme, sonra da buldurup sevindirme olayı... Borsada olan bitenin özü... )

2. Günün hamalı Tacirler Yatırımın bugünkü
    Kozaa hissesindeki kazancı , bozdursun bozdursun harcasın[emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. [QUOTE=ucanlaz;3180521]ressam şiir gibi çiziyor .. gözümün önünde hergün onaylarıda alarak yükseliyor ve topiğinde hiç yorum bile yapılmıyor.. tam da aranan özellikler.. Üstü nerelere hangi destek dirençle gider ustalar??

Syn. uçanlaz şimdi bir şey söyleyeceğim...söyledğimin üstüne bana bana dersiniz ki '' hadi len bak işine ben yazınca aklına gelmiştir valla kızmam ama paylaşmazsam çatlarım..beni az çok bliyonuz işte biraz gevezelik var...saat 16,00 gibi bir bir abim aradı...nakitteyim bu gidiyor dedi..(yataş) ben bilmem dedim bakmadım bile amasiz gözümün içine sokunca ..hakikaket adam nakış gibi işlemiş....syglar ...

4. Ons uçuşta. Altın tahminimiz tutuyor ama bu kağıt resmen parayı pul etti. Fiziki altın alsaydık daha iyiydi.

5. aylık

haftalık

240 dalık...
    syglar...syn ucanlaz..

6.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    herkes sakin olsun .....çok sinirli iseniz ekranı kapatın..yda çyapamıyorsanız...atıyoyorum..1000 tl -600 tl gibi çoooook cuzi bir rakamla trade yapın aklınız dağılsın..ben burada olduğum sürece asla ümidinizi kesmeyin çünkü benim param çoooook kıymetli karımı almadan asla çıkmam...birde kimse kimseyi kırmasın evet gergin bir ortamdayız...evet şu günler için geçerli olmak üzere siz sinirli iseniz karşı tarafında aynı duygular ve hassasiyet içinde olabileciğini düşünüp daha dikkatli olmakta yarar var...100 de 100 olmasak ( bazen üstü kapalı laf sokmalar falan..ki asla gerek yok) da %90 nın üzerinde bir aile havası kimse bozmasın..kimsenin bozmasını da izin vermelim...herkes evinin önünü temiz tutarsa tüm şehir tertemiz olur....syglar...
    sabah daha seans açılmadan tane tane ve herkesin anlayabilceği bir dilde şu ortamın bozulmasın diye rica da bulundum..ve öyle iyi bir gün geçirdikti kimse kimseyi kırmadan iyi bir gün geçirdik derken ...yine birisi çıktı...işte ...uzun ama tek bir cümle kuracağım.....ALLAH bu alemi yaratırken elhamdüllah bizleri aklı olan varlıklar olarak insanı yaratmış..bizleri en üstün canlı olarak kafamızın içine akıl ve muhakeme yeteneği vermiştir..ve bzileri yaşadığımız alemde serbest bırakmıştır.....ve bizler aklı iyi yönde kullamakla mükkellefiz en azından ALLAHU TEALAYA...biri çıkarda verilen aklı ve muhakemat yeteğini kullanmamakta ısrar ederse eşek ten farkı kalmaz..ki bence kendini eşekten bile altta taşımız olur ..çünkü eşeğe çüşşşş desen yürümez....ta kiiiiii deh....diyence kadar...rabbim beni eşeğin aklı bile olamayan yarattıkların dan esirge...not ..bayağı ağır oldu... ama herkesin anlayacağı dilden konuşmak ayrı sanaat ister...o kişi hariç...tüm siteden özür dilerim...syglar...

Sayfa 950/1527 İlkİlk ... 450850900940948949950951952960100010501450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •