Bu Tik Tok ne olduğunu tam bilmiyorum ama ABD güvenliğini nasıl tehdit ediyor merak konusu.
Ama milyonlarca insanı idare edebilmek için her türlü bilgi kaynağını akıllı devletler fark ettirmeden kontrol ediyor.
Bu Tik Tok ne olduğunu tam bilmiyorum ama ABD güvenliğini nasıl tehdit ediyor merak konusu.
Ama milyonlarca insanı idare edebilmek için her türlü bilgi kaynağını akıllı devletler fark ettirmeden kontrol ediyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Vaka sayısı ağır hasta sayısı ve ölü sayısı 2 hafta önceye göre katlamalı gidiyor.
bir halt olacağı yok.
Rusya kırımı ilhak ederken ortada ne gemiler, ne uçaklar vardı.
Tarihte dönüm noktaları vardır. Bunlardan biride (https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Süveyş_Krizi) Süveyş krizidir. (Sovyetler'in, Mısır'dan çekilmemeleri durumunda Paris ve Londra'ya nükleer saldırı yapma tehdidi sonrasında Birleşik Krallık ve Fransa ateşkes ilan edip geri çekilmek zorunda kaldı.)
Bu konjonktür hala değişmedi. Kimse bu iki güçten birinin desteğini almadan kendi başına güç bölgesi belirleyemez. Bölgesel güçte olsanız bu iki taraftan birini yanınıza almanız gerekiyor. Fransa şu anda tek başına yürüyor. İş ciddiye binerse rusya veya amerikadan biri dur bakalım diyecektir. Ancak o noktaya kadar tüm taraflar gücünü tüketip kendini yıpratmaya devam edeceklerdir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
En çok indirilen 5 uygulamadan biri olursanız tehditsinizdir.
“Çinliler'in geliştirdiği Tik Tok isimli uygulama 2018'in ilk çeyreğinde, yaklaşık 45.8 milyon kez indirildi ve Facebook, Instagram, YouTube gibi en bilindik uygulamaları geride bıraktı.”
https://www.google.com.tr/amp/s/www....k-2390797/amp/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Dow yine şahlanmış bu defa 28.900 gapı dolduracak gibi.
Dünya uçarken bizi 110 binde eziyor namıssızlar...
O kadar çatırtıya dolar yükselmiyor.
Artık borsanın yeter diyip coşması dileğiyle![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
yürü be dow.... yürrrüüüüü..... pazartesi sabah da fdow gerekeni yaparsa 1000 puan yukarıdan açarız kısaları....
hellaaalllll.... yürü beeee.....
bu arada boşa yazmayı sevmiyorum arkadaşlar... yazmışken yorumda yapayım... BOZKURT abey OBO TOBO dan bahsediyor....
kendini yorma abey..... günlükler sat verdi.... BİM da sat vermek üzere.... pazartesi aynı fiyattan yada artıdan kapatsa dahi sat veriyor.... bankalar ve çoğu 30 kağıdı zaten sat verdi.... hepsini üst üste koyarsak sağlam düşüş geliyor... bide dow tepeye varmak üzere.... oradan sağlam satış yer....
bütün yollar yerin dibini gösteriyor... haaa... alacaksan sen al... işime gelir ABEY![]()
Yer İmleri