Sayfa 950/998 İlkİlk ... 450850900940948949950951952960 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Medyada Eski Fox un İsmail Küçükkayası gibi. Kanalı değil de kendi egolarını öne çıkarınca şutladılar.

Halbuki onu izlenir yapan arkasındaki teknik ve insan gücü desteğiydi. O kendi için izleniyor zannetti.

Bunun gibi çok örnek var.
    F. Portakalda vardı,sonra youtupçu oldu,peşi sözcü tvci oldu.

2. Forumlar, yerel gazetelerin haber altındaki yorum sayfaları sosyal medya gibi halkın doğru olsun yanlış olsun eğilimlerini, düşüncelerini ortaya koyabildiği çok değerli bilgi kaynakları.

Özellikle finans ve sermaye piyasaları ile olanların yönlendirme olasılıkları daha fazla.

Dolara halkın eğilimindeki etkisi, faiz ve yatırım kararlarında etkili olduklarını düşünüyorum.

O nedenle bazen karlı olmasa da bu gibi oluşumları karşıt düşüncede olanlar, susturarak yönlendirmek isteyenler de almak isteyebilir.

AKP den kopan partilerin halleri de böyle değil mi?

6 lı masadaki tavırlarına bir bakın şimdi kilere.... Ayrılanlara iyi ki gitmişsin burada bir bxk olacağı yok diyecek kadar liderlerin kamuya açıklamaları oluyor. Eskiden gemiyi önce fareler terk ederdi, şimdi kaptanlar denize atlıyor.

Elbette, birileri demişti geçmişte. Satın alınmayacak dünyada kimse yoktur, sadece fiyatı farklı olur diye.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. HALK BU ADAMI NEDEN KAHRAMAN YAPTI?LUİGİ MANGİONE OLAYI
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Red Kit kimdi peki?
    Redkştte mi haluk yaşarın oğluydu
    Aile şirketi gibi
    bir halt olacağı yok.

Erdoğan: Ekonomi programımızın temel gayesi milletimizin kur ve enflasyon dengesizliği sebebiyle maruz kaldığı refah kaybını en kısa sürede telafi etmektir

Erdoğan: Faizi kesinlikle indirmeye başlayacağız. 2025 bunun işaret yılı olacaktır. Faiz inecek ki enflasyon da insin. Bu, bizim olmazsa olmazımız

Erdoğan: Para politikasının yanı sıra uhdemizdeki diğer araçları da devreye alarak inşallah enflasyonu olması gereken seviyeye indireceğiz

Erdoğan: Bölgemizde ve dünyada olağanüstü bir gelişme olmazsa 2025 enflasyon hedefini tutturacağımızdan hiç şüphe duymuyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    yalan soyluyor bu devirde kimse bedavaya calismaz kaldiki bana bile oduyorlar
    “Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak” tam siz8i anlatıyor ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Faiz inecekki enflasyon inecek
    Nerede kalmıştık

Yetiş nebati zamanın geliyor
    bir halt olacağı yok.

Erdoğan: Enflasyonu düşürerek milletimizin tamamını rahatlatacak şekilde alım gücünü artırmayı, refah seviyesini, fiyatları stabil tutarak yükseltmek istiyoruz

Erdoğan: Saflarımızı daha da sıklaştıracağız. Kırgınlıklar varsa göz ardı etmeyecek, kalpleri tamir etmeye bakacağız

Sayfa 950/998 İlkİlk ... 450850900940948949950951952960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •