Sayfa 951/1011 İlkİlk ... 4518519019419499509519529539611001 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,601 - 7,608 arası.

Konu: Viop XLVI

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Müdür
    Orda hafta sonları gasparov ile santraç oynayan bir ezik vardı.
    Neydi onun niki

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çok iyi hatırlıyorum..ben 8 lerden doas topluyordum sırf TüvTürk'e ortak diye..5 lere kadar düştü..bu geldi 3 olcak 2 olacak forumu sulandırdı içine etti..her forumun bir sahipli delisi var..redlistesine aldık ama alıntı yapıyorlar..onu görmemek için hisseleri satmıştım..kasparovla satranç oynuyorum diyince şizofren tanısını koymuştuk..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    suryapı altan elmas: insanlar çok rahat biraz peşinatla 5 milyon kredi kullanarak ümraniye gibi bölgelerde 6-7 milyona ev alabilir...

kendi bakış açısıyla siyasal islamcıların halkı gördüğü pencere...
    bazı tesbitlerinde çok yanlışsın..SİYASAL İSLAM VS...bunu 50 kere anlattım..kupa ile,kalem ile..

mesela sekuler ,laikler banka soyunca: ''işte düzenbaz laikler böyle mi ''diyoruz...

Halbu ki o zübükler İSLAMIN HER NEVİNE MUHALİFLER..muhafazakarlık,anadolu irfanı gibi günahları meşru kılan bir saçma ekol,din uydurmuşlar..rüşvet,kayırma,israf ve daha diğerleri...Bir MERKEL kadar olunamadı.

30 kişilik bir mecliste(AKP belediyesi) sadece bir kişi 5 vakit namaz kılıyor(ABDURRAHMAN DİLİ.)..SEN NE islamından BAHSEDİYORSUN..sadece namazla da olmuyor..ama o bile yok..

bazı kemikleşmiş yanlışların var..aynen, SAKIN HA KAMU HİSSELERİNİ ALMAYIN,ONLAR ÇÖPLÜK...bu sloganın en başta bayraktarlığını yaptığın gibi..öyle anlık değil...temel kural olarak ifade ettin.(nasırıma bastın..ben de cephaneden silah çıkardım )

eskisini sildim..

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    çok iyi hatırlıyorum..ben 8 lerden doas topluyordum sırf TüvTürk'e ortak diye..5 lere kadar düştü..bu geldi 3 olcak 2 olacak forumu sulandırdı içine etti..her forumun bir sahipli delisi var..redlistesine aldık ama alıntı yapıyorlar..onu görmemek için hisseleri satmıştım..kasparovla satranç oynuyorum diyince şizofren tanısını koymuştuk..
    ekmeğe sarılmış dede avatarlı eleman mıydı o?

kasparov satranç muhabbetini hatırladım şimdi bak..

4. dine inançlara saygılı olalım , alevilik, sunni islam ve diğer inanışlar arasında düşmanlık tohumları ekmeyelim inanç sistemleri medeniyetin ve bireylerin algıları ölçüsünde değerlidir ,dokunulmazdır ve önceliklidir.

devlet veya belli odaklar dini ve inançları sahiplenmeye kalkınca iş çığırından çıkar , hukuk sistemi de dinileşmeye başlar , insanlığın ortak değerleri keyfi dini yorumlara konu olmaya başlar , hatta ülke ölçeğinde değil ama mahalle ölçeğinde gericilik ve fundemantalizm ortaya çıkabilir de... , dünyada geri kalmış toplumların ortak özelliği işte bu kapalı toplum anlayışlarıdır .

dini inançlara, örgütlenmeye, tam özgürlük ve tam hukuksal tarafsızlık ,bağımsız anayasal denetim getirmek en doğru çözümdür.

ilerde anayasaya koyarlar diyanet de dönüşüm geçirir belki de...

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bazı tesbitlerinde çok yanlışsın..SİYASAL İSLAM VS...bunu 50 kere anlattım..kupa ile,kalem ile..

mesela sekuler ,laikler banka soyunca: ''işte düzenbaz laikler böyle mi ''diyoruz...

Halbu ki o zübükler İSLAMIN HER NEVİNE MUHALİFLER..muhafazakarlık,anadolu irfanı gibi günahları meşru kılan bir saçma ekol,din uydurmuşlar..

30 kişilik bir mecliste(AKP belediyesi) sadece bir kişi 5 vakit namaz kılıyor(ABDURRAHMAN DİLİ.)..SEN NE islamından BAHSEDİYORSUN..

bazı kemikleşmiş yanlışların var..aynen, SAKIN HA KAMU HİSSELERİNİ ALMAYIN,ONLAR ÇÖPLÜK...bu sloganın en başta bayraktarlığını yaptığın gibi..öyle anlık değil...temel kural olarak ifade ettin.(nasırıma bastın..ben de cephaneden silah çıkardım )

eskisini sildim..
    birşeyi senin anlatman anayasa manasına gelmez...

istersen sabaha kadar anlat...

siyasal islamcılar vardır...

islamı kullanarak bütün işlerini yüzdürüp maddi hedeflerine ulaşmıştır...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    YENİ vade gapı 6.000 altında...zor ama imkansız değil..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    birşeyi senin anlatman anayasa manasına gelmez...

istersen sabaha kadar anlat...

siyasal islamcılar vardır...

islamı kullanarak bütün işlerini yüzdürüp maddi hedeflerine ulaşmıştır...
    Siyasal islam vardır..PEYGAMBER devlet başkanıydı..ve siyasi bir yönü de vardı...o ayrı.

Ama onları(iktidarın nimetlerini kullanan zübükleri vs.) tarif ederken bu şekilde(islam-alevilik-kürt-türk-laik vs..) tarif etmek tahrik olur...mesela ben,düzenbaz laikler,çakma kemalistler vs. diyerek bir kesimi kötüleyeceğim derken ana kavramı(laiklik-kemalizm) rencide etmiş olurum..

neyse yahu..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    DOAS

2019 yılı bilanço dan ..

Toplam varlıklar 4.66 Milyar
    Toplam satış 9.8 Milyar
    Kar 75 Milyon (puhahhahaha)

2022 9 aylık..
    Toplam varlıklar 16.4 Milyar
    Toplam satış 30.7 Milyar
    Kar 5.4 Milyar...

2019 yılı kadar toplar varlığı 2022 9 aylık bilançoda KAR!! olarak açıklamış..
    Ama işin ilginci fiyat 4 tl den 180 e giderken ne cirosu 50 kat nede toplamvarlıkları 50 kat artmış..

4 tl de iken batacak edecek borcu çeviremez deniliyordu..

180 de hala gidecek ucuz deniyor..

4.7 pd/dd inden fiyatlanıyor..

Şirketler resmen kar patlaması yaşamış şu son 2 senede..

Bir garip durumlar.

şahna..

Ben dede avatarlı madrabazı hatırlıyorum..Doğuş grup battı anca doas ı satarak kurtulabilir..DOAS da batık amaaa falan diyor dede avatarı ile KY yi koruyor gibi yazılar yazıyordu..
    O madrabaz ile de papaz oldum idi..

Hangi aracı kurum müdürü idi falan kim bilir..
    Bir kaç topiği kendine mekan eylemiş mal sattırmaya çalışıyordu.
    Hocam ben piyasada daha underrated bir şirket görmedim. Sürekli olarak düşük kar bekliyorlar, sürekli hayvan gibi kar yazıyor. O yüzden fk hep 4-6 arası gidip geliyor.

Bence birkaç şeyi kaçırıyor yatırımcı. Birincisi araç satış rakamlarını doğru düzgün takip etmiyorlar. İkincisi marjlara bakmıyorlar. Otomotiv sektörü özellikle son iki sende daralan üretimi yüksek marjlarla fazlasıyla kompanse etti, ediyor.

Üçüncüsü ve en önemli, Doğuş Otomotiv TüvTürk'ün %33 oranında hissedarı. Şirket para basıyor resmen. En son %122 civarında zam geldi muayane ücretlerine..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 951/1011 İlkİlk ... 4518519019419499509519529539611001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •