Sayfa 951/981 İlkİlk ... 451851901941949950951952953961 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,601 - 7,608 arası.

Konu: Viop LVIII

Rapora göre,
    Tablodaki verilere baktığımızda, yüksek yabancı takas oranına karşın KCHOL, AKBNK, SAHOL, ISCTR ve ALARK hisselerinde son dönemde yabancıların pozisyon azaltması, GUBRF hissesinde ise pozisyon artışı dikkat çekiyor.
    TABGD son 6 Aylık dönemde yabancı takas oranında devam eden düzenli artış ile ; TKNSA ve KCHOL ise son 6 Aylık dönemde yabancı takas oranında devam eden düzenli azalış ile dikkat çekmektedir.

....................................
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eyvallah bearbull abi
    El turco abinin şişesi de dibini bulanlardan
    dipte olan tahta nasıl dibi buluyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ....................................
    o yabancı gözükenler yerli fon biz bunları forumlarda yazarken bize komplo teorileri ürettiğimizi söylüyorlardı 3-4 sene önce şimdi uzman gözüken Nuri ve Işık beyde ne kadarı yabancı bunların diye sorguluyor.Sadece kulağa su kaçırıyorlar net konuşamıyorlar
    FORMASYON AVCISI 53

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dipte olan tahta nasıl dibi buluyor
    Dibinde yani dipcik gibi olmuş anlamında, fondiplemiş şişenin dibi görünüyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    o yabancı gözükenler yerli fon biz bunları forumlarda yazarken bize komplo teorileri ürettiğimizi söylüyorlardı 3-4 sene önce şimdi uzman gözüken Nuri ve Işık beyde ne kadarı yabancı bunların diye sorguluyor.Sadece kulağa su kaçırıyorlar net konuşamıyorlar
    aslında yabancı olup olmaması da çok önemli değil. bir yerden bir yere toplu talep kayması olmuş.
    audentes Fortuna iuvat

6. dip tepe aramayın araştırın tepkide hangi tahtalarla badem spor yukarı sürer şirketlerle ilgili iç haber vs , dönemsellik böyle tahtalara bakın yoksa yine suyun içinde kalırsınız.Spotta trade edecek olan likilite olan ve yukarda saydıklarıma uygun tahtalara baksın boş işlerle uğraşmasın derim.Likit fonda olan başı ağrımadan 6 milyona 7-8 bin arası günlük alıyor.Taze parada yok bu yüzden seçici olun tahtalarda.
    Şimşek olayını zaman zaman kullanacaklar o kendini belli etti, vergi olayı var konuşuluyor her geriye atılması hareketi geriye atar yapılan tepkilerde kısa hareketler olarak kalır .
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    aslında yabancı olup olmaması da çok önemli değil. bir yerden bir yere toplu talep kayması olmuş.
    2023 sonuna bakarsanız fon satışlarını görürsünüz tahtalarda ınfo üzerinden 2023 ocakla beraber yabancı gözüken grup cds,faiz,not artırımı,gri listeyi satın aldı ykbnk satış hikayesi tepe yapıp pıst 100 de bu yabancı gözükenler bireysel yatırım ve yatırım fonlarına bir kısım KKM den gelenlere bıraktı bu seferde iş yatırım kullanıldı.Vadeli pastasında iş yatırım ,bofa,hsbc aynı tarafta bu yüzden spot alımlarına göre benim takip ettiğim sistem bu yönde.
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Oyun 23.07.2024 240 dk graflarla başladı burada formasyonları hedefleri ile paylaştım arka sayfalarda, sonra günlük graftaki 2 li tepeye geçildi bu haftaki kapanış önem arz edecek HAFTALIK graftaki ortalamalarda aşağı kesmeye başlayacak bu yüzden yukarı kapanışlar gerekli cuma tatil , burada sadece bir aydır takip ettiğim grafımda sadece bantlar paylaştım.
    el turco,

dün akşam paylaştım sol taraf 2023 dağıtımı sağ taraf 2024 dağılımı .
    tek fark oyunda bu sene fonlara dağılım erken başladı.
    geçen sene ekimden sonra başlamıştı dip bölgeler kasım aralık ta gelmişti .
    bu sene Agustos sonu 2.79 gösterdiler.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 951/981 İlkİlk ... 451851901941949950951952953961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •