Sayfa 953/993 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. can kaybı 7108 yaralı 40 910 oldu

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Borsa kapatılmış...

Borsa İstanbul Kapatıldıhttps://www.youtube.com/watch?v=Z99YsJFGGMo
    kaç gündür satana sattırdılar zaten sonrada ağlayanın malına çöker bunlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Can Ataklı çok acı konuşmuş, herşeyi anlatmış youtube'da
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi elektrik jeneratör yok gece çalışmalar kameraların ışığı ile yapılıyor. Oradakiler bilhassa onların orada kalmalarını istiyorlar.
    Benim dediğim gece için değil ilk gün elbistan'da hatay'da kimse, yoktu kameralar dışında beki bazı başka yerlerde şimdi enkazlarda tabii çalişma var.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Eren Erdem: "AFAD malzemelerin dağıtımını biz yaparız diyerek tırlara el koyuyor. Yap o zaman"

https://www.youtube.com/watch?v=OLjUaGVKZ0Y
    Verdik yetkiyi gördük etkiyi....

6.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    2020 yılı itibariyle artık DASK “Teknik İşletici” sıfatıyla T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Türk Reasürans A.Ş. firması tarafından yönetilmektedir.
    Adam bu şirketin yönetiminde imiş Altaylı özel olarak sordu, zaten sigorta olayı tüm Türkiye'yi 1şirket sigorta etmiyor pek çok şirket bütün dünyada birbirlerinin risklerini paylaşıyor .

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim köyümde her ailenin geçim kaynağı tarım ve hayvancılık. Her ailede çocuğuna varıncaya kadar çalışır 4-5 kişi. Şuanda beş kişi deli gibi çalışıp hepsi bir asgari ücret kadar kazanamıyor. Böyle bir durumda kim bu işi yapar.
    trakyalıyım. çevrem yerlisi ve köylü hepsi. tarımla uğraşıyorlar . ciddi paralar dönüyor ve zenginler . adana dan haberim var akrabalardan dolayı . tarımla uğraşan kim varsa ihya oldu . yiyecek krizi falan zaten hikaye . öyle bir şey olmayacak ,o goygoyu bi bırakalım.
    tarımdan zarar edildiği de yalan . bu kadar açık ve net konuşuyorum . süt aldığım adam oğlunu özel okula gönderiyor ee bu adam hayvancı işte maden zarar ediyor nasıl oluyor ? ben maaşlı çalışanım nasıl geçineceğimi düşünüyorum . 10 bin maaşım 5bin kiram var . 1000 tl doğalgaz geldi .

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Can Ataklı çok acı konuşmuş, herşeyi anlatmış youtube'da
    ister acı ister tatlı konuşsun . adam fox haberde 7 deprem olsa da 6 lı masaya oy yok dedi mi? dedi . bitti ! o zaman oyuna devam.

Sayfa 953/993 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •