Sayfa 954/982 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 7854 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop LXV

1. Bak demokrasi diyorsun

Bak bakalım kimin fikri ağır gelmişte seni engelliyorum demişim bugüne kadar.

Senin demokrasiden anladığın bile anca bu.

Bak hiç sevmem ama Tokatçı yı takdir ettim en azından utanması var, girip saçma sapan yazmıyor.

2. Bizim siyaset sahnemizde çok sayıda eli cohen mevcut gibi. Bunlar deşifre olmadan zor düzelmemiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geneleksel müjde sonrası zamlar gelmeye başladı.....

bunnar terör bitti zamları....

şimşeküs müjjjdeyi fırsata çevirdi

https://www.youtube.com/shorts/GDF8QUakmMM

ilk dev zam.. oto ötvlere dev zam.

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) düzenlemesi, otomotiv sektöründe büyük yankı uyandırdı ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilerek yasalaşma yolunda önemli bir adım attı. 2025 itibarıyla motor silindir hacmi ve elektrik motor gücüne göre belirlenen yeni ÖTV oranları %80, %150 ve %220’lik üç dilimle uygulanacak.

https://www.cnnturk.com/ekonomi/gale...sti-mi-2302865

vatana millete hayırlı olsun inşeeeaallah.

Şu havada içeri 3 belediye başkanı daha alacan kimse iplemez
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    evet ülke ciddi bir bayram yapıyor... tüm coşku ile kutlanıyor 18766548556647888 milyar yıllık terörden kurtulduk.

şimdi.

yarın doların tepeden %98 düşmesi gerekiyor..

akepelilerin yerinde olsam şimdiden tarlayı tabanı satar don gömlek atlet kilod gırtlağa kadar doları shortlardım.

evet akplilerden bu cesareti bekliyoruz.

çok büyük oyunu bozduk dayucuğumm.

bu coşku 7 gün 7 gece devam etmeli... insanlar sokaklarda kutlamalı.

En son dolar 3 TL iken "Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var" diyerek oyunu bozmuşlardı. Millete 3 liradan dolar sattırmışlardı. Sonrasında dikiş tutmadı zaten şaka gibi

bu işin sonunda bir şekilde seçim sisteminin değişmesi, belediye başkanlarının tutukluluk sürelerinin 2028 sonuna kadar uzaması dışında bir şey çıkmaz.
    audentes Fortuna iuvat

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, yarım asırdır süren terör belasından kurtuluyor.

Peki Türkiye çeyrek asırdır AKP belasından kurtulacak mı diye sorasım var!

Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 954/982 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •