Sayfa 956/1024 İlkİlk ... 4568569069469549559569579589661006 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. bugünkü açıklamalar, artık hükümet kanadından tcmb ye faizler çok yüksek söyleminin 2017 senesi içerisinde gelmeyeceğini teyit etti. buna göre tcmb çok daha rahat kaldı. bu şu demek, dolarda yine bir atak görürsek tcmb faizleri daha da yukarı çekebilir.
    bu dolarcılar için iyi bir haber değil.

2018e kadar rahatız o zaman.zaten piyasa kendi faizini 1 puan aşağı çekti.kgf limiti doldu.yeni kgf gelirse yine mevduat toplam istegi artar bunu nasil engelliyecekler.

3.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    bugünkü açıklamalar, artık hükümet kanadından tcmb ye faizler çok yüksek söyleminin 2017 senesi içerisinde gelmeyeceğini teyit etti. buna göre tcmb çok daha rahat kaldı. bu şu demek, dolarda yine bir atak görürsek tcmb faizleri daha da yukarı çekebilir.
    bu dolarcılar için iyi bir haber değil.
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    2018e kadar rahatız o zaman.zaten piyasa kendi faizini 1 puan aşağı çekti.kgf limiti doldu.yeni kgf gelirse yine mevduat toplam istegi artar bunu nasil engelliyecekler.
    Asıl faiz artışı , politikacıların ve onların danışmanlarının faiz inmeli çağrıları ve baskılarıyla gerçekleşebilir. Eğer tcmb'ye rahat alan açıyorlarsa bu tam tersine çok uyanıkça bir davranış olur ve faizi baskılayabilir. O nedenle politikacılar ve danışmanları kimden akıl alıyorlarsa o adamı ben çok sevmedim. Eski sistem yüksek faiz için daha uygun zemin hazırlıyordu sanki.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Finansbank temdit %14 ..bu arada dudu bey geçen seneden bir sürü satış fişi buldum ve hepsi temel gıda yarın foruma enflasyon raporu sunacağım ..Öyle üstünkörü baktım fiyatlara bu oranların kıymetini bilelim hala ısrar ettğim üzere (savımdır enf %7 )daha ürünlerde yüzde 5 i geçen fiyat yok..

Aslında bu forumun diğer konusu enflasyon olmalı.gecen sene ne idi şimdi ne oldu.hatta da ciddi bir Excel tablosu.olabilir.reel olarak ne durumdayız kontrol ederiz.

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Finansbank temdit %14 ..bu arada dudu bey geçen seneden bir sürü satış fişi buldum ve hepsi temel gıda yarın foruma enflasyon raporu sunacağım ..Öyle üstünkörü baktım fiyatlara bu oranların kıymetini bilelim hala ısrar ettğim üzere (savımdır enf %7 )daha ürünlerde yüzde 5 i geçen fiyat yok..
    Gida fiyatlari gorunurde cok yukari gitmez ama gramaj, icerik derken bircok sey degistirilir. Dolar kurundan gida icerikleri, ambalajlamasi, fiyati, kargolanmasi her yonuyle nasibini alir. Sadece fiyat artisi olarak bakmayalim lutfen. Sebze meyvede belki olmayabilir bu dediklerim. Onun disinda paketlenmis gidalarda gecerlidir. Syg.

LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ÜFE 15 Tüfe 9.6...sene sonuna doğru bir birine yakınsar 15+9.6/2=13 olur.aralik mev faizi 15 16 olur.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Asıl faiz artışı , politikacıların ve onların danışmanlarının faiz inmeli çağrıları ve baskılarıyla gerçekleşebilir. Eğer tcmb'ye rahat alan açıyorlarsa bu tam tersine çok uyanıkça bir davranış olur ve faizi baskılayabilir. O nedenle politikacılar ve danışmanları kimden akıl alıyorlarsa o adamı ben çok sevmedim. Eski sistem yüksek faiz için daha uygun zemin hazırlıyordu sanki.
    kaç sene oldu bu adamları bir türlü tanıyamadınız, gizli gündemlerinde mevduatçıya yer yok. Bloomberg'te diyor konut fiyatları faizin altında arttı faizin kerametlerini anlatıyor,yahu hangi dağda kurt öldü bunların böyle konuşmasına gözyumuyorlar. demek ki şu an GEL GEL devri. BİST,faize GEL GEL var. Tüm güçleri ile dövizden halkı uzak tutmak istiyorlar. neden acaba?

Sayfa 956/1024 İlkİlk ... 4568569069469549559569579589661006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •