Sayfa 956/1002 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    rık ne yapar sizce? içimde durumu kurtardılar gibi bir his var..
    Dolar ağırlıklı fonlar kur yarında bu seviyede olursa -5,67 darbe yiyecek.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2. Can sıkan bir başka nokta da gpg, yay gibiler tam toparlarken geri....a saracak.

3.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bu aşamada alınabilecek hisse senedi fonları dışında hangi fonları önerirsiniz?

SM-M336B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Rpd gibi değişken fonlar alınabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Dolar ağırlıklı fonlar kur yarında bu seviyede olursa -5,67 darbe yiyecek.
    Naaptın sen de bizi öldürdün be hocam: ) fon döviz oranı %40 bile değil. Kalanı türev. Yarına bi yeşil gösterebilir amcalara: )

5. Kuru buralara düşürmek bana hiçte mantıklı gelmedi.
    Bu kur seviyesiyle nasıl ihracat yapılacak, nasıl turist gelecek bilemiyorum.Türkiye yabancılar için bile pahallı bir hale geldi.
    Enflasyonda son sürat 1 yıl daha devam edeceğine göre durum ilginç bir hal alacak.
    Bu durum devam ederse ve ithalat patlar, ihracat durursa nasıl çıkılır işin içinden.
    Bence kuru 27'ler civarında sabit tutmak çok daha mantıklı olurdu.

Ayrıca döviz satışını milletin yaptığını da hiç sanmıyorum.Faiz kararının etkisini göstermek için baya bir döviz yakıldı galiba.

6. İnşaat sektörüne de elvada diyeceğiz.
    Bu faizle kredi falan alınmaz.
    Sahibindendeki favori ilanlarda düşüş mesajları bekliyorum, bir iki tane geldi bile.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kuru buralara düşürmek bana hiçte mantıklı gelmedi.
    Bu kur seviyesiyle nasıl ihracat yapılacak, nasıl turist gelecek bilemiyorum.Türkiye yabancılar için bile pahallı bir hale geldi.
    Enflasyonda son sürat 1 yıl daha devam edeceğine göre durum ilginç bir hal alacak.
    Bu durum devam ederse ve ithalat patlar, ihracat durursa nasıl çıkılır işin içinden.

Ayrıca döviz satışını milletin yaptığını da hiç sanmıyorum.Faiz kararının etkisini göstermek için baya bir döviz yakıldı galiba.
    KKM de de böyle yakılmıştı...

Yukarıya şirin görünmek için yaktılar ....

İhracatçıın da taaaaaa a.q

Kur korumacılara da 100 lirası olana 140 vermek yerine 130 verip KKM topunun büyümesini ötelediler...

Ayrıca KKM cilerden finansal okur yazarlığı olmayanlar dayak yediğinden bir kısmı bu işten vazgeçecek....

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kuru buralara düşürmek bana hiçte mantıklı gelmedi.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    KKM de de böyle yakılmıştı...

Yukarıya şirin görünmek için yaktılar ....

İhracatçıın da taaaaaa a.q

Kur korumacılara da 100 lirası olana 140 vermek yerine 130 verip KKM topunun büyümesini ötelediler...

Ayrıca KKM cilerden finansal okur yazarlığı olmayanlar dayak yediğinden bir kısmı bu işten vazgeçecek....

Kişilerden ari yazdıklarına bakan birisi olarak sizleri tebrik ediyorum. Doğruya doğru demek erdemdir. Çıkarına ters geldiği için bazı doğruları eğip bükenlere örnek olsun.

Sayfa 956/1002 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •