Sayfa 956/993 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. medya ya bakıyorumda devlet hükümet hariç her şeyi eleştirip suçlu arıyorlar

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    medya ya bakıyorumda devlet hükümet hariç her şeyi eleştirip suçlu arıyorlar
    Yakında birilerini bulurlar , Sanki 20 yıldır Ülkeyi Bay Kemal yönetiyormuş gibi birde yanına cehape kattılar mı yemek hazır , millette yemeye hazır , sonrası malum....

3. Şuan bir çok adım için sümen altında olanlar fırsattan istifade masaya gelir. Nöbetçi soğanı tutacağım diye çabalasin dursun.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yakında birilerini bulurlar , Sanki 20 yıldır Ülkeyi Bay Kemal yönetiyormuş gibi birde yanına cehape kattılar mı yemek hazır , millette yemeye hazır , sonrası malum....
    Tamam, buldum, koltuğunda ilk oturmaması gereken tek kişi Bay Kemal , herşey onun suçu şu anda tam olarak olan biten sorunlarla ilişkisini kuramasamda
    mahaber ve benzerler lerinin yardımıyla Bay Kemal ın suçlu olduğu ispatlanabilir. Hatta tahammüden suçlanabilir.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5. yahu büyük deprem olan şili, endonezya gibi ülkelere bakın hepsinin muhalefet lideri alevi

tabi ki depremde bay bay kemal'in suçu var, bu gerçeği bilip chp'nin başına geçince son kaçınılmazdı..

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Tamam, buldum, koltuğunda ilk oturmaması gereken tek kişi Bay Kemal , herşey onun suçu şu anda tam olarak olan biten sorunlarla ilişkisini kuramasamda
    mahaber ve benzerler lerinin yardımıyla Bay Kemal ın suçlu olduğu ispatlanabilir. Hatta tahammüden suçlanabilir.
    Bak millete böyle bir şey söylensin bayağı bi insan inanır, bir ara bir köy kahvesinde zamların nedeni Bay Kemal diye inananlar çıkmıştı.

7. Demokrasi bu mudur , cahillikle demokrasi yürür mü, kendi bütçesini, işini , geleceğini
    planlayamayan lise seviyesinde okuma yazma bilmeyen insanlarla geleceğe dair ortak nasıl karar alınır. Bu tartışma önemli . Mevcut durumdan bağımsız.

Not : Aysun Kayacı gibi para için vuruşan tipleri de her ne kadar eğitim alsalar da çöp tenekesine atmak lazım. Onları da iyi tanımak gerekir, diye düşünüyorum.

8. anlayana sivri sinek saz anlamayana davulu soksan az
    o yüzden yormayın kendinizi

Sayfa 956/993 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •