Bu parayı borsadan kazandım demiş Porsche otomobile binen birisi, aynı zamanda odasında silah kolleksiyonu var.
Bu parayı borsadan kazandım demiş Porsche otomobile binen birisi, aynı zamanda odasında silah kolleksiyonu var.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ulan bu memlekette normal olayları değil, anormal olayları bile takip etmek mümkün değildir.
Sinan Ateş vakasını mı, Olcay Klavuzun nerede olduğunu mu, firari anasının A. Macaristanda yakalandımı, itler ne olacak konusunu mu, yoksa bayram ikramiyesi hangi s.ktiğim gününde verilecek onu mu takip edeceğiz?
Bunlar daha ön meseleler, haziran da ara sıcak asgari ücret, emekliye zam, Suriyede yerel seçim...
İnsan bunalıyor yahu, manyakmıyım neyim?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Deniz hoca kim?
Ben inandım.Tahtacıya Ben silah koleksiyonumu göstersem.
Bu tahtayi x15 yap desem hemen yapar.![]()
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Reha üstadım,
İzmir’den Eskişehir’e gidiyoruz.
Kütahya’da mola verdik. Antre Gurme diye bir yerde.
Tavşanlıyı teğet geçiyoruz.
Başka zaman
Selamlar
Ozer Ucuran CILLER vefat etmis.
Most Canadians don't think they're better off today than when they grew up, with around a quarter saying they now live in a lower class, according to a survey by Abacus Data.
The results of the poll of 1,500 Canadians suggest that compared to even just a few years ago, fewer Canadians are feeling like they can get ahead, Oksana Kishchuk, the director of strategy and insights at Abacus, said in an email to Yahoo Finance Canada.
https://ca.finance.yahoo.com/news/so...145141940.html
Yer İmleri