yalnız arkadaş 3 aylık için %4 net prim alırken , bugünkü kurdan 3 ay sonra hesaba geçiyor diyor. Bu çok çok önemli bi ayrıntı. 3 ay sonraki kur misal 35 olsa , prim oranı çok düşer. Bir de dışarıdan gelen paraya değil de temdite veriyormuş halkbank
evet çok önemli bir ayrıntı ancak.. eğer verilen prim net yıllık %16 ise..
dolar 3 ay sonra 30 tl olsa aldığı prim yıllık net %14,48
dediğiniz gibi dolar 35 tl olsa %12,41 e denk gelir.
mevduat eşlenikleri %19,30 ve %16,55 olur.
şu anda piyasadaki ddkkm prim ya da usd vadeli mevduat oranlarına göre oldukça yüksek oranlar bunlar. eğer bilgide (ve benim hesapta :) hata yoksa arkadaşın bunu kaçırmaması gerekir.
ytd.
Dolar yine sıkıştı atacak yine bir yerlerde yukarı o belli ama tarihi bilinmez
Sizce dolar yılın bu son 3 ayında mı
% olarak daha çok artar yoksa yeni yıl ile seçim arasındaki 3 aylık dilimde mi ?
1 ekim - 31 aralık ne olur ( yıl sonu )
1 ocak - 31 mart ne olur ( seçim öncesi )
Tamamen his ve tavsiye olmadan görüşler nelerdir ?
Ovp yi tutturup bakın biz her şeyi planlı programlı, tutarlı yapıyoruz, her şey çok mükemmel filan demek ve içe dışa para gelsin diye şov yapılması için,
Yıl sonu 30₺ küsür kuruşlardan kapatır(Bu dönemde mevduat iyi olabilir),
Seçim öncesi stabil olur(Seçim olduğu için)..
Seçimden sonra direkt 40₺...
Arkadaşlar,ptesi dövizden dkkm hesabımın vadesi geliyor....paranın döviz olarak kkmde devam etmesini istiyorum.o gun prosedur olarak beni arayacaklar mı yoksa benim mi arayıp soylemem lazım ? ya da belli bir saatde bankadamı olayım ?...korkum haber vermeden tl ye cevirmeleri....surec nasıl işliyor nasıl hareket etmem lazım,bilgilendirirseniz sevinirim.acemiyim kusura bakmayın.
Yer İmleri