Sayfa 96/469 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 761 - 768 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. bol keseden sallamak kolay şirket batmadı bunu bil önce sadece borsadan usulsuz biçimde atıldı onun dışında hisseler duruyor ne zaman iflas kararı alınırsa o zaman yaz şimdi boşa yazma zira boşa yazanları sevmem spk nın avukatlığını yapma bana o sevdiğin spk bu ülkede ne ocakları söndürdü en son örneği bimeks niye bimeks i borsadan atmadı hala çünkü hala küçük yatırımcı tahtada az en son noktaya geldiğinde atıyor yani küçük yatırımcı aldığında borsadan atıyor

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    sadece borsadan usulsuz biçimde atıldı
    Bak kardesim, 2 sene burada kalabalik yapiyorsun, okuma zahmeti de goster. Mahkemeden sirketin iflas karari gerekmiyor bir sirketin borsa kotundan cikarilmasi icin. Neden cikarildigini SPK aciklamis asagida.

Bizim akilsiz yatirimcimizin adedir oraya buraya saldirmak kendisinin problemini yaratan fislenmis hirsiz ortada dururken; hatta sirketin mallarini kacirdigi, senelerce yalan dolan bilanco yolladigi icin 337 Bin lira ceza yemisligi varken. Degeri 0 bunun, 40 sene cabalasan da degismez, cunku planli programli hirsizlik yapilmis. Yapilacak en mantikli sey paranin ustune su icmek, gidip hirsiza dava acmak. Belki hapse atarlar en azindan.

A. KAP'ta yayımlanmış olan 2016 yıl sonu finansal tablolarında özkaynaklarının negatif olması sebebiyle Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "KAP'ta yayımlanan son yıllık bilançosunda, SPK'nın ilgili düzenlemelerine göre sermayesinin tamamını kaybeden ortaklıklardan, varsa sermaye artırımı/azaltımı ile ilgili sürecin saklı kalması kaydıyla, aktiflerin rayiç değerlerle yeniden değerlenmesi sonrasında sermayenin tamamının kaybının devam ettiğinin anlaşılması veya bu kapsamda yeniden değerleme yapılmaması" şeklindeki (f) bendi ile

B. Finansal ve ticari borçları ile vergi, SGK primi vb. ve personel borçlarını vadesinde ödeyememesi ve hakkında takipler başlatılmış olması sebebi ile Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "Ortaklığın faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sıkıntısına düşmüş olması" şeklindeki (d) bendi kapsamında

İlgili şirketin payları 27/04/2017 tarihinden itibaren Borsa kotundan çıkarılmıştır.

Burda grup kurup SPK kurallarina aykiri alip satimlarla ikincil bir piyasa olusturanlar, 10TL'den kapili hisseye hepsini alacam diye haber cikartanlar, hisse hala islem gorurken gidip GAMA HOLDINGe satilmis diye manipulasyonun alasini yapanlar, o yetmemis gibi mali musavirmis, kendisi iyi bilir, mal aliyormus diye gosterip insanlarin muhtemelen hisse acikken satmasini engelleyenler yazdikca yaziyor da bunlari belirttim diye mi benim yazim siliniyor?

4. esem spor da da toplayan biri vardı 0.25- 0.45 aralığından topladı sonra ne mi oldu adam aynı malları 0.80 - 0.95 aralığından satarak parasını 3 katladı oda 1 milyon lot almıştı hepsine çok kolay alıcı buldu tek bir haberle yani yüzde 200 para kazandı o yüzden toplayanlar hiç bir zaman boşa toplamaz bunu bil filmin sonuna bakacan ya borsaya tekrar kote olacak yada iflas edecek temelli borsadan çıkmış olacak bundan sonra olacak olan bu 26 eylül de bir mahkemesi daha var orda belli olur işte

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. bol keseden sallamak kolay diyen şahıs kendisi bol keseden salladığının farkında değil esem sporun burayla ne alakası var sende muratla aynı yolun yolcususun belli, ihracat yapamıyormuş ohhhhh ne güzel batışı yakın demektir, batsınki hırsızlık yapamasın bizde bu stresten kurtulalım belki paranın bir kısmını alma ihtimali olur, sanki ortalık süt liman iken ihracat haberleri ardı ardına geliyordu, dubai fuarına katılacağı haberleride peş peşe

6. Mahkeme heyetinden okuyan olur ise hırsız müjdatı kurtarma derdine düşmeyin, vatanın selameti için müjdat gibilerin iflası haktır

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Burda grup kurup SPK kurallarina aykiri alip satimlarla ikincil bir piyasa olusturanlar, 10TL'den kapili hisseye hepsini alacam diye haber cikartanlar, hisse hala islem gorurken gidip GAMA HOLDINGe satilmis diye manipulasyonun alasini yapanlar, o yetmemis gibi mali musavirmis, kendisi iyi bilir, mal aliyormus diye gosterip insanlarin muhtemelen hisse acikken satmasini engelleyenler yazdikca yaziyor da bunlari belirttim diye mi benim yazim siliniyor?
    bilader, sen kimin, neci olduğunu bilmeden, gelmiş burda herkese sallıyosun......

birincisi, millete, aç oku diyeceğine, kendin aç biraz oku....ismini geçirdiğin ya da imada bulunduğun herkes, senden 3-5 tazminatı, hiç uğraşmadan alır. Mete kardeşim, ELENGTRİNGLİ PİSKİLET parasını senden alır, en basiti.

Mesut Kemal Ulu, paraya bakmaz, senle hiç uğraşmaz bile.

ikincisi, forumlarda dolanıp, millete iş işten geçtikten sonra akıl vereceğine, git en başından uyar. misal benim LİDFA, MARKA topiklerindeki yazılarımı oku.

3 üncüsü, çok bilmişsin. Şu olursa bu olur falan filan....diyosun , iyi hoşta.....hani o 370 bin törkiş lira var ya....müjdat kardeşim, o parayı kesinlikle ödemez. ödetemezsin... sistemde açık var.

4 üncüsü, mesajın silindi diye üzülme, belki birileri senden şikayetçi olmak ister felan diye, ben o mesajın ekran görüntüsünü aldım. isteyen herkese, senden 5 kuruş dahi para harcamadan, nasıl tazminat alacağını açıklarım....

ve gelelim 5.incisine.....
    Son düzenleme : deniz4837; 04-09-2017 saat: 13:12.

8.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    çok enteresan bi durum olurdu.....

müjdat gitmiş savcıya dilekçe vermiş...şikayet eden kendisi, edilen kendisi.

efendim, bu adam bizim güvenimizi kötüye kullanmış.

savcı sormuş, kim bu adam, diye.

müjdat demiş, bizzat ben.

savcı demiş , ne istiyosun peki.

bizimki demiş, bizim paramızı bize geri versin. bunu bide hapse atın.

savcı demiş, ödesene o zaman, bana niye geldin.

bizimki demiş, niye ödüyüm, zaten kendime 104 milyon alacağım var.
    sevgili kardeşim müjdat....

ben bu mesajı yazdım, ama okuyan herkes, geyik muhabbeti yaptığımı, dalga geçtiğimi sandı. belki sen bile öyle sandın. ama bakıyorumda, millet alt tarafı 370 bin lira ile avunacak hale gelmiş.

işin aslı, ben sana, 370 binde kurtulma yolunu, birebir anlatmıştım bu mesajda. savcılığa gitsen, aynen yukarda yazılanlar gerçekleşecekti.

çünkü, güzel kardeşim.... anayasal hakların var. hem senin var, hemde soyadı USLU olan diğer yönetim kurulu üyelerinin var.

" HİÇ KİMSE, KENDİNİ YADA YAKINLARINI ZORA DÜŞÜRÜCÜ BEYANDA BULUNMAYA ZORLANAMAZ"

yani sen, kızın ve kardeşin, gidip kendin hakkında, yasal işlem yapmak zorunda değilsin....28 er bin lirada onlara kıyağımız olsun bari.

diğer üyelere gelecek olursak, onlar ödesin. onların dokunulmazlığı yok.

Sayfa 96/469 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •