Nasil bi hisse oldugunu gosterdi bunun arkasindan nasil bi haber gelicek cok merak ediyorum
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasil bi hisse oldugunu gosterdi bunun arkasindan nasil bi haber gelicek cok merak ediyorum
hisseyi bilen var mı? çok dik çıkış yapmış devamı gelebilir mi diye baktım ama çok belirsiz geldi biraz bugünkü yükseliş son anlarda yıkılınca sanki mal dağıtıyormuş gibi geldi almadım bende. 5.95 sanki geçilirse gider gibi ama geçilir mi sizce.5.95 ciddi direnç mi acaba
Ne olacagini kestirmenin guc oldugu bir hisse durdu mu aylarca hareket etmez yukseldimi ne oldgunu anlamazsin garip bi hisse
evet zirve 7 tl imiş.2li tepe yapınca dönmüş.7 tl üzerine yıllık bilançoyu satın alıp bilançoyu beklerim iyi gelirse artık kaça giderim belli olmaz grafiği bu.Bendeniz 7 tl geçilir yıllık bilançoda iyi gelirse burada olurum.O zamana kadar bye bye.Takip edeceğim bakalım dediğim olacak mı.Krontu böyle bekledim aynen tuttu bunda da aynı taktiği yapacağım bakalım.
7 tl gecilmasi icin saglam bilanco not arttirimi ve gayrimenkul satisi gerekiyor sadece bilanco ile 7 yi gecemez kisisel tahminim
Yer İmleri