Sayfa 96/443 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 761 - 768 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Nasil bi hisse oldugunu gosterdi bunun arkasindan nasil bi haber gelicek cok merak ediyorum

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. hisseyi bilen var mı? çok dik çıkış yapmış devamı gelebilir mi diye baktım ama çok belirsiz geldi biraz bugünkü yükseliş son anlarda yıkılınca sanki mal dağıtıyormuş gibi geldi almadım bende. 5.95 sanki geçilirse gider gibi ama geçilir mi sizce.5.95 ciddi direnç mi acaba

3. Ne olacagini kestirmenin guc oldugu bir hisse durdu mu aylarca hareket etmez yukseldimi ne oldgunu anlamazsin garip bi hisse

4. evet zirve 7 tl imiş.2li tepe yapınca dönmüş.7 tl üzerine yıllık bilançoyu satın alıp bilançoyu beklerim iyi gelirse artık kaça giderim belli olmaz grafiği bu.Bendeniz 7 tl geçilir yıllık bilançoda iyi gelirse burada olurum.O zamana kadar bye bye.Takip edeceğim bakalım dediğim olacak mı.Krontu böyle bekledim aynen tuttu bunda da aynı taktiği yapacağım bakalım.

5. 7 tl gecilmasi icin saglam bilanco not arttirimi ve gayrimenkul satisi gerekiyor sadece bilanco ile 7 yi gecemez kisisel tahminim

6.  Alıntı Originally Posted by alikaratas Yazıyı Oku
    hisseyi bilen var mı? çok dik çıkış yapmış devamı gelebilir mi diye baktım ama çok belirsiz geldi biraz bugünkü yükseliş son anlarda yıkılınca sanki mal dağıtıyormuş gibi geldi almadım bende. 5.95 sanki geçilirse gider gibi ama geçilir mi sizce.5.95 ciddi direnç mi acaba
    Vay arkadaş işte dünya böyle....
    Çok dik mı çıkmış.....
    şubattan beri bi bak istersen grafiğine.....
    vay arkadaş vallaha kafayı yicem

7.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Vay arkadaş işte dünya böyle....
    Çok dik mı çıkmış.....
    şubattan beri bi bak istersen grafiğine.....
    vay arkadaş vallaha kafayı yicem
    inişini günlerce yavaş yavaş yapmış çıkışı ise dipten aniden dik şekilde olmuş ne var bunda acayip bişey mi söylemişim...

8.  Alıntı Originally Posted by alikaratas Yazıyı Oku
    inişini günlerce yavaş yavaş yapmış çıkışı ise dipten aniden dik şekilde olmuş ne var bunda acayip bişey mi söylemişim...
    Ha yok acayiplikten değil....Hala maliyete gelmedi de ondan....
    Benim zoruma gitti yaptığı bu haraketi çıkış olarak yorumlamaniz

Sayfa 96/443 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •